פורסם 2010 בפברואר 415 שנים אז ככה אני עכשיו נמצא על Windows 7 Ultimate 32-Bitאני רוצה לעבור לווינדוס 64 ביט.יש לי כרגע דיסק שהכל טוב ויפה,ניסיתי להתקין אותו דרך ה-BOOT,ההתקנה עולה אבל שזה מגיע למצב של:Setup is startingזה פתאום מראה לי שגיאה כזאת על משהו Driver not found וכל מיני דברים כאלה.כאילו שזה לא נותן לי לבחור את הכונן שבו אני יתקין את המערכת הפעלה.מה אפשר לעשות?*קראתי קצת בגוגל והבנתי שאי אפשר לשדרג מ32 ביט ל-64 אלא רק להתקין התקנה חדשה ונקייהאיך אני עושה את זה?אני לא מגיע לעמוד של הבחירה בין COSTUM ל-UPGRADE.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים אז לאיזה מסך אתה מגיע? בדקת שזה אכן הדיסק הנכון?אתה מפעיל את זה דרך ה BOOT? (שזה קורה את הדיסק ישר מהסידירום בלי לטעון את הדיסק הקשיח)
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים מחבר כןאני מגיע למצב אחרי שאני לוחץ Install nowואז זה עושה Setup loading files וכו' ואז שאני צריך לבחור באיזה כונן להתקין הוא פשוט לא נותן לי.
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר מה זה ahci ואיך אני בודק אם הוא פועל בביוס?הקטע הוא שהבנתי שאני צריך לפרמט את הכונן C לגמרי אבל זה לא נותן לי להגיע לעמוד של הבחירה בין UPGRADE ל-CUSTOMבגלל זה אני מסתבך.
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר הינה השגיאה:Install Windowsselect the driver to be installed.השגיאה היא:Load driver - A required CD/DVD drive device driver is missing.If you have driver floppy disk CD DVD or USB Flash driver please insert it now/Note:if the windows installation media is in the CD DVD you can safely remove it for this step
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר מה שבעצם אומרים שם זה שאני צריך להכניס את הדיסק של הדרייבר:להעתיק את הקובץ MSM64 לדיסק \ לדיסק און-קי,ללחוץ עליו פעמיים ואז בעצם הוא יחלץ קבציםואז לעלות את ההתקנה של הווינדוס ב-BOOT,ובאופציה BROWSE לבחור אותו ואז ההתקנה תמשיך ?
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר תשים לב למידע בעמוד 86 בחוברת של הלוח אם שלך.חילצתי וצרבתי את כל הקבצים ל-CD.בהתקנה כאשר הוא ביקש ממני לתת את הדרייבר הזה היה לי Intel® 1CH8R/1CH9R SATA RAID Controllerהיה חסר לי את ה-1CH10R כמו שיש בתמונה .מה עושים ?זה פשוט לא נתן לי להמשיך .. :{
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים תבטל את ה AHCI בביוס ואז הוא ישתמש בדרייברים סטנדרטייםעריכה:BIOSIntegrated PeripheralsSATA RAID/AHCI Mode (Intel ICH10R Southbridge) Disabledאם זה לא עובד:SATA Port0-3 Native ModeDisabled
פורסם 2010 בפברואר 615 שנים מחבר שאלה אחרונה לפני שאני מתקין:במידה ואני ירצה לחזור לווינדוס 32 ביט . אני יצטרך לעשות את אותו תהליך או שפשוט אני יתקין כרגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.