עבור לתוכן

Halo 3 או Halo 3 ODST מבחינת קהילה ברשת האקבוקס?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי Xbox (סוף סוף!) ואני ממש מרוצה.

אני מעוניין לקנות את המשחק Halo 3 אבל יותר מבחינת הקהילה (אך אני אשחק גם ב-Single)

שמתי לב כי קיימים שני גירסאות האחת סוג של "הרחבה" של הסיפור והשנייה היא ההמשך של המשחק השני,

ובקיצור השאלה שלי היא באיזה מן המשחקים הקהילה רחבה יותר ויותר פעילה?

תודה רבה!

פורסם

תראה Halo 3 זה המשך של הילו 2 פשוט וזהו

Halo 3 ODST נותן מבט אחר על הסיפור ומאסטר ציפ לא נכלל בו כדמות שחיקה עד כמה שאני יודע (מאסטר ציפ זה הדמות הראשית של הסדרה )

לפי מה שהבנתי Halo 3 ODST נותן לך את כל מפות המולטי המקוון שיש בהילו 3 אבל תבדוק בגוגל להיות בטוח

לי לא יצא לשחק באף אחד מהם כי הם לא יצאו למחשב אבל יצא לי לשחק בהילו 1-2

לדעתי כדי לך לנסות בסינגל במחשב את הילו 2 לראות אם בכלל הסדרה מענינת אותך-אומנם הגרפיקה מיושנת היום אבל לפחות שתרגיש את המשחקיות

אם זה מעניין אותך אני אישית הייתי הולך קודם כל על הילו 3 בגלל שהוא מספר את העלילה הראשית

פורסם
  • מחבר

תראה Halo 3 זה המשך של הילו 2 פשוט וזהו

Halo 3 ODST נותן מבט אחר על הסיפור ומאסטר ציפ לא נכלל בו כדמות שחיקה עד כמה שאני יודע (מאסטר ציפ זה הדמות הראשית של הסדרה )

לפי מה שהבנתי Halo 3 ODST נותן לך את כל מפות המולטי המקוון שיש בהילו 3 אבל תבדוק בגוגל להיות בטוח

לי לא יצא לשחק באף אחד מהם כי הם לא יצאו למחשב אבל יצא לי לשחק בהילו 1-2

לדעתי כדי לך לנסות בסינגל במחשב את הילו 2 לראות אם בכלל הסדרה מענינת אותך-אומנם הגרפיקה מיושנת היום אבל לפחות שתרגיש את המשחקיות

אם זה מעניין אותך אני אישית הייתי הולך קודם כל על הילו 3 בגלל שהוא מספר את העלילה הראשית

אני מכיר את הסידרה (שיחקתי בראשון ובשני), על הראשון דיי חרשתי במחשב, על השני שיחקתי פחות (בגלל שהמחשב שלי בהתחלה לא עמד בו

עד שקניתי חדש, אבל למען האמת לא שיחקתי בשני הרבה).

מבחינת העניין של המשחק אני יודע איך הוא ואני בטוח שהוא יעניין אותי, אבל אחד מהדברים החשובים לי גם זה האונליין

ואני יחזור לשאלתי, באיזה מהם הקהילה רחבה יותר ויותר פעילה?

פורסם

אלו דברים שמשתנים כל הזמן

תחפש בגוגל על המשחקים המובילים בXBOX LIVE מידי פעם מפרסמים למי יש קהילה הכי גדולה

אם אני לא טועה זה כרגע לCOD6 אבל יש דרוג

חוץ מזה ככל הידוע לי המולטי המקוון בין הילו 3 לODST זה בדיוק אותו מולטי אם אותם משתמשים

אם אני טועה שיתקנו אותי אבל זה מה שאני זוכר ככה שזה לא רלוונטי בכלל

הסינגל עצמו כן שונה

פורסם

המולטי זהה, אתה מקבל עם ODST דיסק שנקרא HALO 3 MYTHIC שהוא גירסת מולטיפלייר של HALO 3 המקורי

עם מספר מפות נוספות למולטי שלא נכללו עם HALO 3 ובלי הסינגל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! הלכתי בסוף על ODST,

אם אני יהנה מהסינגל אני חושב שאני יחזור על הראשון והשני ואז אעבור אל השלישי.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים