עבור לתוכן

סאונד לא מסונכרן בחיבור HDMI ל- Toshiba LCD TV

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש.

ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\.

צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר ;).

פורסם
  • מחבר

טוב, חזרו אלי מהתמיכה ולבחורה שם לא היה מושג איך לעזור לי. היא אמרה לי שאני צריך לפנות לטכנאי. הטלויזיה כבר לא באחריות וטכנאי עולה המון כסף.

אולי למישהו יש מושג האם יתכן והבעיה היא בכלל במחשב :s05:...

פורסם

תנסה לנגן וידיאו ומוזיקה דרך נגן אחר.

פורסם
  • מחבר

תנסה לנגן וידיאו ומוזיקה דרך נגן אחר.

זה לא זה. יש עיכוב גם בהשמעה של הצלילים של WINDOWS. בדקתי את הנושא, זה כנראה נובע מעיבוד תמונה שלוקח יותר זמן מעיבוד סאונד במסכי LCD וכדי לפצות על כך הטלויזיה מעכבת את השמעת הסאונד. זה קורה אצל עוד אנשים בעולם, גם כאלה שיש להם את אותו הצ'יפסט כמו שלי. כדי לסנכרן את הוידאו ואת הסאונד, צריך להעביר את ה-HDMI דרך עוד מכשיר שדואג לכך (זה ממש מטומטם).

אני כנראה אצטרך לוותר על הסאונד דרך ה-HDMI ולנסות את ה-SPDIF או את היציאה האנלוגית. :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים