עבור לתוכן

קונה Playstation 2 באיחור. אנא עזרו לי עם כל הגרסאות והחידושים (Revisions) שיצאו

Featured Replies

פורסם

צודק, לא שמתי לב

לא שאני מבין למה לאסור כזה דבר אם זה לא נגד החוק (הישראלי) אבל שיהיה...

פורסם
  • מחבר

תגידו חבר'ה אם אני משנה כיוון ל PSP ? מה דעתכם על מהלך כזה? זה שווה ה PSP הזה?

פורסם

הPSP לפחות חי היום -טוב בערך והוא ניד ויש לו פיצרים נחמדים להיום

PSP מול PS2 אם אתה קונה מכשיר חדש לדעתי בקלות PSP

לא שהPSP כזה מוצלח אבל לפחות סוני עדין תומכים בו ולא מזניחים אותו כמו הPS2

פורסם

תקשיב, אם יש לך חשק עז לשחק במשחקי סוני 2 שפיספסת, לך על זה. (רק לא חדש כי זה באמת לא צעד חכם במיוחד).

במידה ויש לך כמה גרושים בכיס והחלטת לפנק את עצמך בקונסולה, לך על X-Box 360 יד שניה. השוק מוצף במכשירים בני מספר חודשים שאפילו לא הספיקו להעלות אבק, שנמכרים בגלל ששיחקו בהם ברשת במשחקים פרוצים וכעת הם חסומים למשחקי רשת והתקנות להארד דיסק. אבל אם בנית על PS2 אני מניח שלא ממש אכפת לך מעידכוני רשת או דיסק קשיח.

כנס ליד 2 ובטוח שתמצא באזור מגוריך x-box 360 +שני שלטים באזור ה750 ש"ח. הרבה יותר משתלם, בטח אם אתה רוצה לשחק במשחקים שיוצאים עכשיו ולא להסתפק בקונסולה עם גרפיקה מיושנת.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני גם ממליץ על PS2 משומש, אני רכשתי כזה מאוד בזול ואני מרוצה מאוד.

פורסם

:o מדהים.

מישהו שמחפש לקנות PS2 משהו כמו 10 שנים אחרי שהיא יצאה. לא יודע מה איתכם, אותי זה מדהים.

אני קניתי את שלי (ה PS2 העבה) לפני משהו כמו 8 שנים חדש בקופסא ממישהו ב 1000 ש"ח.

מכרתי אותו משודרג אחרי איזה 3 שנים ב 500 ש"ח ושמחתי על כל שקל שקבלתי על הדראק הזה.

לפני שנה כמעט קניתי אחד מאיזה חבר ב 200 ש"ח רק בשביל להריץ עליו PES 2009 כשמשחקים החבר'ה,

אך בסוף ירדתי מהרעיון שהסתבר כדי מפגר האמת.

למה אני חופר את כל זה ?

כי מי קונה את המכשירים האלו חדשים במחירים ההזויים האלו ?! חפש לך אחד במצב סביר מיד שניה בגג של כמה מאות שקלים.

דגמי ה SLIM האחרונים כל כך אמינים שסביר להניח שאתה תזרוק אותו כי נמאס לך לראות אותו ולשחק בו לפני שהוא יתקלקל.

אני אישית לא מבין איך אפשר עוד להנות מהמכשיר הזה בעידן של היום אבל איך אומרים SUIT YOURSELF.

פורסם

אין צורך להקפיץ דיון ישן כדי להוסיף מידע לא מועיל.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים