עבור לתוכן

קונה Playstation 2 באיחור. אנא עזרו לי עם כל הגרסאות והחידושים (Revisions) שיצאו

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. הולכים לקנות לי PS2 במתנה. חדש בלבד. אני מעוניין לרכוש דרך האינטרנט כדי להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני הקונסולה עברה הרבה חידושים ושינויים ואני מפחד ליפול במשהו מיושן או דגם כושל.

בסכ"ה אני צריך את הקונסולה עצמה + משהו שנראה לי שאסור לדון עליו פה+ שני שלטים מקוריים + כרטיס זיכרון הכל בתקציב של עד 1000 ש"ח.

אין לי בעייה לקנות כל פריט בנפרד ממקומות שונים אם זה יצא זול יותר.

בנוגע לקונסולה עצמה, הבנתי שהגרסא האחרונה באה בצורה שהשנאי מובנה במכשיר. אם זה כל החידוש לא הייתי רוצה להוסיף על זה יותר מדי כסף במידה והגרסא הקודמת זולה יותר.

תודה חברים, לילה טוב.

פורסם

הSLIM הוא הדגם החדש ביותר

גרסאת PAL אם אתה רוצה להפעיל משחקים שתקנה בארץ

פורסם
  • מחבר

שלום ותודה על התגובה. גם לגרסאת הSlim יצאו מספר דגמים כמו: SCPH-77001a/SCPH-77001b/SCPH-79000/SCPH-90000 רציתי לדעת מה ההבדלים ומה הכי כדאי לקחת. אגב, מה לגבי ערכה כוללת יש המלצה מאיפה לקחת?

פורסם
ואני מפחד ליפול במשהו מיושן או דגם כושל

אז תעשה לעצמך טובה ואל תיקנה את הקונסולה

הPS2 מת אחרי שיצא GOD OF WAR 2 וזה היה לפני יותר משנתים

הגרפיקה שלו מיושנת (ולאלו שיזבלו במוח יותר מיושנת מהWII מניסיון )

הפיצרים שלו מסריחים יחסית להיום

המולטי המקוון שלו מת מזמן

ורוב המשחקים הגדולים שלו כבר מיושנים

תעשה לעצמך טובה ותקנה כבר או 360 או PS3 או WII

הם יתנו לך יותר משחקים שבאמת תהנה מהם

PS2 קונים היום רק משומש מעבר לזה לדעתי זה בזבוז כסף

פורסם
  • מחבר

לצערי התקציב הוא 1000 ש"ח בלבד.החלטתי ללכת על קונסולה. לכן ה PS2 הוא ברירת מחדל.

Xbox:

בטווח המחיר הזה יש רק את ה Arcade ללא תוספות ולא קורא צרובים ב 113 שקל ואם אני לא טועה זו גם גרסא שעושה טבעות מוות נדמה לי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151

Wii:

שוב, לחבילה מלאה שתכלול צ'יפ אני אשלם כ 1500 ש"ח.

יש אולי הצעות נוספות? לגבי ה PS2, אם אני לוקח אז מה לקחת?

פורסם

מציע לך לחסוך עוד קצת זמן , ולקנות XBOX 360 יד 2 אולי , יצא לך הרבה יותר משתלם .

ה PS2 כבר לא משתלם .

פורסם
  • מחבר

איך ידע שאני אצא מבולבל בסוף...חחח... כמה יעלה לי Xbox 360 בגרסא טובה + צ'יפ (חדש בלבד)?

פורסם

כ1700 ש"ח. לדעתי הנושא של קניית קונסולה פרוצה אסור לדיון בפורום.

כך או כך, אם אתה קונה XBOX 360 יד שנייה, צריך להיות מאד זהיר, קל מאד לקבל גרסא שהיא לא הJASPER ובאמת לראות טבעת מוות, ששילמת עליה מחיר של יותר מחצי XBOX חדש. מה שכן, אם לא אכפת לך ממשחק רשת, נוצר בתקופה האחרונה שוק שלם של קונסולות שפשוט קיבלו BAN.

פורסם
  • מחבר

טוב יאללה חברים אני באמת מאוד מודה על התגובות והעצות אבל אני יורד מזה.

חזרה לעניינינו

בסכ"ה אני צריך את הקונסולה עצמה + משהו שנראה לי שאסור לדון עליו פה+ שני שלטים מקוריים + כרטיס זיכרון הכל בתקציב של עד 1000 ש"ח.

המלצות בבקשה.

פורסם

google18 קנה משומש -חבל לך להתעלם מהעצה הזאת

PS2 משומש היום כולל ... אתה יכול להשיג היום בערך ב250 שקל -רק תבדוק שהמכשיר פועל כמו שצריך

אם אתה קונה רק קונסולות חדשות לך תקנה מינימום 360 ארקיד -ובדגמים החדשים הסיכוי לRROD נמוך יותר משמעותית

אני לא סתם מיעץ לך

חוץ מזה אם יש לך מחשב סביר ומעלה אתה יכול לנסות אמולטור שמריץ את חלק מהמשחקים בצורה טובה

פורסם

google18 קנה משומש -חבל לך להתעלם מהעצה הזאת

PS2 משומש היום כולל ... אתה יכול להשיג היום בערך ב250 שקל -רק תבדוק שהמכשיר פועל כמו שצריך

אם אתה קונה רק קונסולות חדשות לך תקנה מינימום 360 ארקיד -ובדגמים החדשים הסיכוי לRROD נמוך יותר משמעותית

אני לא סתם מיעץ לך

חוץ מזה אם יש לך מחשב סביר ומעלה אתה יכול לנסות אמולטור שמריץ את חלק מהמשחקים בצורה טובה

זה לא נושא לעל גבי הפורום... קרירין אני מצפה ממך לדעת את זה כבר

פורסם

TheReaper האמולטור עצמו חוקי לגמרי

אם הוא משתמש במשחק אורגינלי או לא זה כבר סיפור אחר

וגם אם הוא משתמש בקבצים מסוימים זה סיפור אחר -אבל האמולטור עצמו חוקי לגמרי

פורסם

האמולטור חוקי אבל כדי שהוא גם ישחק עליו בחוקיות צריך 2 תנאים

1.ביוס שלקוח מPS2 ששיך לו חוקית (מה שאין לו)

2.משחקים מקוריים קנויים מהחנות (מה שגם אני דיי בטוח שאין לו)

לכן, ההמלצה שלך להשתמש באמולטור או הייתה נורא טיפשית (כי בעצם הצעת לו גם לקנות את הPS2 וגם לא לשחק עליו) או גולשת לאזורים לא חוקיים

תבחר מה מתאים לך

פורסם

הוא תמיד יכול לשחק במשחקים HomeBrew על האמולטור שלו...

חוץ מזה,

אני לא בטוח שצ'יפים אינם חוקיים בארץ. אחרת אני לא חושב שאתר כמו zap היה מתיר לחנויות לפרסם בו מכשירים שבאים עם צ'יפ מראש.

אם אתה קונה פיסת חומרה, האם אינך יכול לעשות איתה כל דבר שתרצה? כולל להלחים לה פיסת חומרה אחרת?

אני לא רואה שום בעיה חוקית עם זה.

לגבי משחקים צרובים למיניהם, ובכן זה כבר באמת לא חוקי. אבל אין שום דבר לא חוקי (אני חושב) בצ'יפ.

פורסם

infer73 האתר אסר לדבר על ציפים וזה חוק באתר בלי קשר למה שמותר או אסור בחוק הישראלי

TheReaper

לא המלצתי לו לקנות PS2

אמרתי לו אם כבר משומש ואם לא משומש אז אמולטור

אבל זה לא עובר על חוקי הפורום

אם הוא בעצמו יעשה דברים מסוימים באמולטור או יריץ משחקים לא חוקים (אפשר גם להריץ משחקים חוקים באמולטור ) זה כבר ענין שלו

אבל לא התפקיד שלי או שלך לחנך אותו -זאת הבחירה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים