עבור לתוכן

האם מעבר בין ספקיות מאפשר על שמירת המייל הקיים ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה

לאחר שפתחתי את הפוסט הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0

וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת

השאלה שלי היא כזו

זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות

הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו

כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם...

מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק.

אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כאב ראש מאוד גדול שכן אני מקבל בו עשרות מיילים ממקומות שונים ולהתחיל לשנות בכולם את הכתובת זה קצת מעיק

אז מה אתם אומרים ?

הניידות חלה גם במקרה הזה ?

תודה

והמשך יום טוב

פורסם

אני לא חושב שזה קיים ולדעתי זה חוק (הצעת חוק?) מטופש ולא הגיוני בעליל.

לנטוש את תיבת הדואר של הספקית זה לא קשה בכלל ולא סיפור כמו שהרבה אנשים עושים מזה.

מקסימום אם זה עדיין הכרחי - כל ספקית מאפשרת לך לשמור את תא הדואר למרות שאתה לא מחובר לשירותי האינטרנט שלה

תמורת תשלום סמלי של משהו כמו 5 או 10 ש"ח לחודש רק על תיבת הדואר.

אז אפשר לעבור ספקית ולשמור על תא דואר בתשלום בספקית אחרת.

על מנת להקל על המעבר מתא דואר של ספקית לג'ימייל למשל-

אני מציע לשמור את תא הדואר של הספקית לחצי שנה-שנה (בתשלום סמלי לספקית כפי שהוזכר)

ולהגדיר העברת דואר אוטומטית מהתיבה הזו לתיבת הג'ימייל

כאשר בג'ימייל להגדיר שכל מה שמגיע מהחשבון של הספקית - יועבר לתיקיה מסויימת.

ככל שהזמן עובר ודברי דואר ממשיכים להגיע לתיקיה הזו - אפשר לדעת בוודאות אילו שירותים \ אנשים שולחים לך עדיין דואר לתיבה הישנה

ולאט לאט להעביר את אותם שירותים \ אנשים לתיבה החדשה

(להכנס לאתר הרלוונטי ולשנות בו את כתובת הדוא"ל, להודיע לחבר X על הכתובת החדשה)

אחרי שחולף מספיק זמן - לתיבה הישנה של הספקית יגיעו רק דברי דואר זבל, ואז אפשר כבר להפטר ממנה.

פורסם

היי Baruchg,

קודם כל, צר לי לקרוא על הרגשתך. אני אשמח לעזור לך לשביעות רצונך.

בקשר לשאלתך- ביטול חבילת האינטרנט משמעו ביטול מרכיביה של החבילה- יוזר הגלישה + תיבת הדוא"ל שלו.

בנוסף, שלח לי את פרטי המנוי במסר אישי או לדוא"ל שבחתימה שלי על מנת שאוכל לעזור לך.

פורסם

כפי שציינתי ניתן לבטל מנוי אינטרנט ולהשאיר את תיבת הדואר פעילה תמורת סכום חודשי קטן.

זה אפשרי בכל ספקית אינטרנט בארץ, כולל 012.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

וגולן אני אצור איתך קשר

מקווה שתוכל לעזור

המשך יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים