עבור לתוכן

ניתוח להסרת משקפיים

Featured Replies

פורסם

מישהו עשה? יכול להמליץ על מקום מסויים?

פורסם

עשיתי בירושלים בהדסה אפטימל לפני קצת יותר משנתיים ולא מצטער לרגע

אני באמת ממליץ על המקום, גם מבחינה אנושית וגם מבחינה מקצועית

פורסם

מישהו שמשרת איתי התחיל לחשוב על זה גם, ואז איזו אחת העלתה את התהיה: האם זה בטוח?

היא הוסיפה שזה תחום רפואי חדש יחסית, ויש עדויות שאחרי כמה שנים הראיה מדרדרת חזרה למצב בו הייתה. מלבד זאת, ובגלל צעירות התחום, אין לדעת מה תהיה ההשפעה עוד 15 שנים, עוד 40 שנים. אולי האנשים שעשו את הניתוח יתעוורו לגמרי? או יגרם נזק מצטבר כלשהו בלתי הפיך? האם אתם מוכנים לקחת את הסיכון הכרוך בנוחות ואסתטיות של מספר שנים בלבד, לכאורה?

יש אנשים שחקרו קצת יותר לעומק?

פורסם

ברוב המקומות מקבלים אחריות לכל החיים, ככה שאם תהיה עיוור בגיל 40 תהיה עיוור עשיר.

פורסם

דבר ראשון, זה שהראיה תתחיל להדרדר קצת סביר שיקרה.

ומה הקשר יתעוור? מה שעושים לך זה חותכים קצת מלמעלה, וזהו.

אמא שלי עשתה לפני כמה שנים, באחת העיניים לא יצא טוב, עשו לה שוב ונהיה בסדר

פורסם

דרך אגב אצלי זה לא רק אני עשיתי גם שתי אחיותי פשוט אני לא זוכר איפה הן עשו אז אני לא יכול להמליץ

בקשר ללהתעוור, זה לא קורה

בנוגע להתדרדרות, זה שאני עשיתי אצלו את הניתוח אמר שבתוצאה סופית (גם אחרי ניתוח חוזר) יכול להיות מצב שיחזור עד רבע מהמספר שהיה, אבל זה לא נורא כי גם ברבע איכות החיים משתפרת בהרבה

בנוסף הניתוח לא מונע הזדקקות למשקפי קריאה לקראת גיל מבוגר יותר, שכן זה לא נובע מאותן סיבות

העצה הכי טובה שלי אליך זה פשוט ללכת למכון שניים שיבדקו אותך (לרוב זה בחינם) לראות אם אתה בכלל מתאים ולשמוע הסברים ולשאול איזה שאלות שאתה רוצה

פורסם

לרוב המבוגרים יש משקפיים בגיל 45-50 כבר.

ככה זה, ראייה מדרדרת עם השנים, עם ניתוח או בלי.

פורסם

אני עשיתי בעיניים לפני 5 שנים בערך - עשיתי בירושלים אבל יש גם במקומות אחרים (תל אביב, לדוגמה).

לא מצטער לרגע, למרות שכשעשיתי את הניתוח הוא היה יקר בטירוף.

פורסם

כמה עולה היום ניתוח ממוצע?

פורסם

הניתוח עצמו כואב? וגם אחרי הניתוח, יכול להיות שיש איזה תופעות מסויימות לא נעימות?

פורסם

ברוב המקומות מקבלים אחריות לכל החיים, ככה שאם תהיה עיוור בגיל 40 תהיה עיוור עשיר.

טוב אחי...

:s07:

בהנחה שיהיה לך את מי לתבוע אחרי 20 שנה, אני די בספק שבתור אדם עיוור בן 40 יהיה לך את הכוח להתעסק עם חברה בעלת סוללת עורכי דין ממולחים, שאתה בוודאי לי תהיה המקרה הראשון שלהם. גם איך בדיוק תצליח להוכיח שדווקא הניתוח הוא זה שגרם לעיוורון?

אם התכוונת לזה ברצינות, אז באמת, תגובה מפגרת.

פורסם

שמע, לא צריך לשלול.... אבל כן, הרעיון קצת הזוי. אני גם חושב לעשות בעתיד הרחוק(שנתיים ככה) ניתוח.. אחרי שאני אשתחרר וארוויח מספיק כסף לניתוח יקר יחסית שכזה.. סביבות 10 אלף ש"ח, לא?

פורסם

אני ידוע שהליך הניתוח דורש ממך לאיזה יום יומיים עם תחבושות על העיניים ומניעה משמש...ושזה שורף הרבה.

אם אני לא טועה גם את הניתוח עושים בצורה מוזרה כזו שחותכים מהג'לי של העין (אין לי מושג איך קוראים לזה :P) בדיוק מעל האישון קוביה קטנה ואז מקרינים לתוך לייזר ... זה ממה שאני זוכר מפעם לא ידוע אם זה השתנה היום, ככה שאין לי מושג עד כמה זה בטיחותי אבל יש לי חברים ודודים שעשו את זה ושמחים.

לא כך אחד יכול לעשות את הניתוח וצריך לעשות בדיקה רפואית לפני בשביל לבדוק משהו ברשתית או באישון אם זה מאפשר ניתוח משהו כזה...

פורסם

עשיתי בשנת 2003 באמריקן לייזר.

לא נזקקתי לניתוח חוזר או למשקפיים מאז.

אני לא רואה 6\6, אבל אין לי יותר צורך במשקפיים וזה מספיק לי. אין ספק שזה מעלה את איכות ונוחות החיים.

סה"כ מאוד מרוצה. אז זה עלה 7000 שקל. אין לי מושג כמה היום.

למי שאמר שהתחום בחיתוליו - לא מדויק. אני מכיר אישה שעברה ניתוח כזה בארץ בשנת 1993 ושמע, הוא אפילו היה מוצלח. היא לא נזדקקה למשקפיים עד היום.

פורסם

אני מה זה אוהב את המשפט הזה... כל החיים של מי? של העסק? של הלקוח? של תקופת האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים