עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד חזק עד 2300$

Featured Replies

פורסם

הולכים על מה שחזק לא מה שנראה יפה' date=' היום עם המבחר שיש לך ובעוד מחיר שכזה אתה יכול לקחת דברים יפים וחזקים הרבה יותר.

[/quote']

אני מניח שכשאתה אומר "חזק", אתה מתכוון מבחינת ביצועים. בניידים לפעמים (ואפילו לרוב) זה שיקול משני, פחות חשוב מגודל, משקל, ארגונומיה, חיי סוללה וכו'.

"יופי" זה כמובן שיקול שלרוב נמצא עוד יותר למטה בסדר העדיפויות, אבל לא תמיד. זה תלוי בבן-אדם ובצרכים שלו מהמחשב. הקטע הוא ש"יופי", במיוחד במחשבים הוא תכונה סובייקטיבית לחלוטין.

בכל מקרה, מתפתח פה דיון טוב ויפה, אבל עד שפותח הדיון לא יחזור להגיב בו, הכל תאורטי לחלוטין.

• תגובות 32
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, קודם כל יופי זה משהו חשוב במחשב אין מה לעשות אני מסכים איתך שיש הרבה דברים יותר חשובים לפני היופי אבל תכלס אני משווה ניידים לצורכי גראפיקה שזה כבר נותן יתרון למק, בתקציב הזה התחרות העיקרית היא בין מק לבין סוני (VAIO) ובמחיר הזה יש כ"כ קצת הבדלים בין השנים שכן זה מגיע גם לנקודה של מה יותר סקסי.

אם אתם רוצים לראות עוד יתרונות למק - הוא יותר קל, הסוללה שלו מחזיקה בערך שעתיים יותר מהVAIO, אני לא ממש יודע אבל אומרים שלעבוד על פוטושופ עם מ' הרבה יותר נוח מאשר עם PC. וגם בתכלס הוא יותר קטן (אני מסתכל על ה13", אני יודע שאני צריך מסך גדול לעיצוב אבל אני מעדיף את היתרון של הניידות על פני מסך גדול יותר) מה שהופך אותו ליותר נוח לנשיאה ממקום למקום.

אגב יש לי בבית 13" של LG והוא די נחמד אבל הוא ממש גדול והסוללה שלו די נפילה מבחינתי

בכל מיקרה אישית מדל (כמו שכבר כתבתי פה) אני מנסה להמנע בעיקר בגלל שהעכבר שלהם ממש לא נוח לי.

אגב, לפותח הת'רד הייתי ממליץ להוריד את התקציב לבאמת אזור ה1000-1300$ פחות או יותר, באמת שממה שראיתי חבל על הכסף

נ.ב.

QTTP אני מסכים איתך שהדיון הוא בנתיים תיאורתי אני פשוט מדבר עליו מהנקודת מבט שלי מכיוון שאני גם מחפש נייד באזור ה£1000 שזה בערך המחיר שאנחנו מדברים עליו בתכלס פה, ואני באמת חושב כרגע אם כדאי לי מק או לא

פורסם

למטרות עבודה אני מאמין שאפשר ועדיף לחבר את הלפטופ למסך גדול, גם ככה לא עובדים בפוטושופ באוטו או מחןץ לבית\משרד.

מצד שני, אם ניידות לא חשוב במיוחד אז עדיף מסך גדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים