עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד חזק עד 2300$

Featured Replies

פורסם

עם תקציב כזה בהחלט הייתי מחכה למאקים החדשים, ובמיוחד לmacbookpro 13.

לפחות לפי הדור האחרון, לכשהם יצאו לא היה משהו שיכל להתחרות למשקל/ ביצועים שהם נתנו.

לדעתי גם הפעם יציגו מחשבים חזקים וקלים.

בכל אופן על הדגמים הנוכחיים הייתי מוותר, גם כ.מסך כבר מיושן, וגם יש מעבדים חדשים..

חוץ מזה אם אתה מוכן להתפשר ל14 אינטש אפשר למצוא לך אחלה מחשבים, עם אחלה מעבדים וכרטיסי מסך.

• תגובות 32
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב הסתכלתי באתר של Dell UK והמפרטים שלהם גם טיפה מיושנים (אני גם עם פחות או יותר אותה הבעיה, מחפש נייד באזור ה1000£ ולא ממש סגור על כיוון, אני צריך אותו לפוטושופ וקצת משחקים אולי שמשעמם)

בכל מיקרה את הXPS אני לא מכיר אבל ה"עכבר" של הINSPIRON הוא ממש ממש מציק והייתי ממליץ לנסות אותו בחנות לפני קניה

פורסם

אני הייתי הולך על איזה MAC נחמד, גם אם טיפה קשה להתרגל בהתחלה. אתה גם לא צריך לחבר למסך חיצוני, ל Macbook Pro החדש יש מסך LED ;D

פורסם

אין מה להתרגל למאק.

אם הייתי קונה הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני מקבל את המאק זה לשים דיסק של חלונות 7 בכונן ולהתחיל התקנה ;D

פורסם

אם הייתי קונה הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני מקבל את המאק זה לשים דיסק של חלונות 7 בכונן ולהתחיל התקנה ;D

אם זה מה שאתה עושה, אז חבל שקנית MAC בכלל.

פורסם

ממש לא, מסגרת מגנזיום, משקל נמוך, מסך IPS, לדור הבא כנראה יהיה כ.מסך טוב, ולדעתי לפחות מעבד חזק וחסכוני של אינטל.

ואת הOS-X הם יכולים להשאיר אצלהם. לא צריך את זה.

אבל כל זה כמובן רק אם הייתי זוכה בלוטו :P

פורסם

בוא נדייק...

לאף נייד של APPLE אין מסך IPS.

המשקל של הMACBOOK PRO 15 נמוך יחסית למתחרים אבל לא כל-כל משמעותית. עדיין מדובר במשהו ששוקל 2.45 קילו. ה13 לעומתו בכלל לא קל משקל בקטגוריה שלו. הAIR - כן, אבל זה מחשב פשוט מסורס ביחס לסטנדרטים בשוק היום.

חלק גדול מהיתרונות של הMAC כמו נובעים משילוב תכונות חומרה ותוכנה, מה שמחייב OSX. בWIN הדרייברים של APPLE הרבה פעמים לא מספיק טובים, מה שגורם לבאגים בממשק המשתמש, לירידה בחיי הסוללה ועוד כמה דברים. ואתה נשאר עם מחשב שאתה לא יכול לחבר לשום מסך נורמלי בלי דונגל מיוחד (ולפעמים בעייתי) של APPLE ושאין לו אפילו מקשי HOME/END/PGUP/PGDN במקלדת. על דברים כמו יותר מ2 כניסות USB או כניסת ESATA אין בכלל מה לדבר...

פורסם

כשהmacbookpro האחרונים יצאו, לא היה מתחרה בקטגוריית ה13 אינטש עם כ.מסך ברמה הזאת (9400GT) שיכל לעבוד 5 שעות רצוף.

הדל XPS יצא כמה חודשים אחרי שקל יותר, והסוללה החזיקה לפחות זמן.

ובקשר למסך אז טעות שלי, פשוט מישהו שעבדתי איתו היה לו מאק 15' פרו שעלה לו 11K והוא התלהב מהמסך ממש, אז הייתי בטוח שמדובר בפאנל IPS.

ולא מכיר בעיות דריוורים מיוחדות לחלונות, לאותו הבחור היה דאול בוט (ועדיין יש) וראיתי אותו עובד איתו המון, ומשחק במשחקים והכל.

בכל אופן, עכשיו כמובן שלא משתלם לקחת אותם, אבל כשהם רק יצאו, היו להם לא מעט יתרונות על פני המתחרים (ה9600GT וה9400GT SLI שהיה ל15').

פורסם

ולא מכיר בעיות דריוורים מיוחדות לחלונות, לאותו הבחור היה דאול בוט (ועדיין יש) וראיתי אותו עובד איתו המון, ומשחק במשחקים והכל.

תקרא את הביקורות של NotebookCheck על הניידים של APPLE, כמעט בכולם יש תלונה זו או אחרת על דרייברים בWINDOWS. זה לא שזה לא עובד. זה פשוט לא מושלם וכתוצאה מכך הביצועים או הפיצ'רים או זמן הסוללה נפגעים.

פורסם

אתם עדיין מפספסים פה 2 דברים חשובים

1. הסוללה במק יותר חזקה באיזה שעתיים מהמתחרים שזה משמעותי

2. הוא סקסי כמו בר רפאלי

אישית אין לי ממש בעיה לעבור לOSX ובתקציב הזה גם הPRO 13" נכנס אז לדעתי אני פשוט יקנה אותו, שוב ההתלבטות פה היא מול VAIO אבל כשאני יגיע למצב של קניה אני באמת ילך לראות פיזית את שניהם לפני שאני קונה

פורסם

מי קונה מחשב כי הוא סקסי? זה כמו ללכת למקדונלדס ולהזמין סלט.

פורסם

אם מדובר בכזה סכום הייתי הולך על הdell precision m6500

http://www.youtube.com/watch?v=_O2gI97y34A

http://www1.euro.dell.com/il/he/gen/Laptops/precision-m6500/pd.aspx?refid=precision-m6500&s=gen

זו תחנת עבודה מפלצתית

ואם הוא מחפש מחשב חזק אז זה לפי דעתי הכי החזק בקטגוריה שלו

הדבר הזה הוא בין הלפטופים הרצחניים ביותר שראיתי בחיים שלי.

פותח הת'רד-למה לעזעזל חבר שלך צריך כזאת מפלצת? בסה"כ שימושים יומיומיים, גם משהו ב 900-1000 דולר יהיה OverKill לשימושים שלו. מומלץ מאוד שתגיד לו את זה,שלא יבזבז את כל כספו לשווא.

פורסם

אתם עדיין מפספסים פה 2 דברים חשובים

1. הסוללה במק יותר חזקה באיזה שעתיים מהמתחרים שזה משמעותי

2. הוא סקסי כמו בר רפאלי

אישית אין לי ממש בעיה לעבור לOSX ובתקציב הזה גם הPRO 13" נכנס אז לדעתי אני פשוט יקנה אותו, שוב ההתלבטות פה היא מול VAIO אבל כשאני יגיע למצב של קניה אני באמת ילך לראות פיזית את שניהם לפני שאני קונה

סלח לי אבל זו תשובה של טיפשות...תלך לקנות מחשב "מעולה" בגלל שהמארז שלו יפה רצח!!

ואז תשאר עם קוביה שלא זזה.

הולכים על מה שחזק לא מה שנראה יפה, היום עם המבחר שיש לך ובעוד מחיר שכזה אתה יכול לקחת דברים יפים וחזקים הרבה יותר.

פורסם

אבל השאלה היא לאיזה שימושים הוא צריך את הלפטופ כי הוא לא אמר לנו כי אם זה לתלת מימד אז זה מושלם בשבילו וגם יחזיר את ההשקעה שלו

ואם כבר מדברים על לפטופ סקסי אז הm6500 בצבע כתום דם (זה מה שאומרים בdell שזה הגוון) הוא אחד הלפטופים היותר יפים וסקסיים שיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים