עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד חזק עד 2300$

Featured Replies

פורסם

התקציה הוא כמעט ואין מגבלה 2000-2300(דולר)

מחשב נייד של 13 אינץ בערך,שיהיה כמה שיותר חזק מעבד זיכרון הארדיסק כרטיס מסך שיהיו חזקים בתקציב הזה

המחשב בשביל חבר,והוא שאל אם כדאי לו להביא מאק או מחשב נייד רגיל?

זה לא בשביל משחקים או משהו

• תגובות 32
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא לא בשביל משחקים אז למה אתה צריך כרטיס מסך חזק כל כך?

האמת שבמחירים האלו יש ALIANWARE אבל לא חושב שהם שווים את הכסף.

פורסם
  • מחבר

תראה התקציב נראה לי די גבוה,אני השארתי תאופציה פתוחה לסרטים באיכות hd אז אמרתי כרטיס מסך

עדיף בסכום הזה לקנות מאק בכלל?ויש לך איזה המלצה למשהו בסכום הזה

פורסם

תשאל אותו, את החבר שלך הזה מה השימושים שלן ומה הם הדרישות. משקל? סוללה חזקה במיוחד? יציאות מיוחדות? מערכת הפעלה?

אחרת אין לי מושג על מה להמליץ.

פורסם

גם בשביל סרטים HD 1080p לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. כרטיס on-board של היום מספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

בקשר למשחקים זה לא כזה חשוב אולי משחק טניס כזה או אחר בשביל להעביר את הזמן בטיסות

המשקל לא כזה חשוב אבל שלא יהיה ממש ממש ממש ממש ממש כבד

בקשר למערכת הפעלה קשה לי להאמין שבמחיר כזה לא ישימו 7

hdmi שיהיה בלותוטס שיהיה גם,כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד(מאוד)

פורסם

אני אישית לא אוהב MAC, אולי כי לא התנסתי בזה מספיק, וגם כי המחיר עולה בערך פי 1.5 - 2 למחשב מבוסס וינדוס בעל חומרה חזקה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני גם באופן אישי לא מעדיף את המאק אבל זה לא בשבילי

מה גם שאפשר ללכת עם המאק לאיבוד אם לא הכי מבינים בו או שזה לא ממש בעיה להתרגל

איך החומה של המק מבפנים?

ובכל מקרה יש לכם כבר כיוונים לדגמים בניידים רגילים בהתאם לדרישות?

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת כנדרש בחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

מצטער,ערכתי

אבל יש רעיונות משהו?

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא ניידים נחמדים של DELL, SONY, HP, LENOVO. גם ASUS וTOSHIBA הם מותגים שהייתי מסתכל לכיוונם.

כמובן גם APPLE אופציה, והמחשבים החדשים שלהם חביבים ביותר, אבל לדעתי אין זה נכון להתייחס אליהם באותה שורה כמו שאר היצרנים, כי בראש ובראשונה מדובר בהבדלים משמעותיים בכל חוויית השימוש בין הPC לMAC, וזה חשוב יותר מכל שיקול חומרה (לדעתי). קודם יש להחליט האם הולכים על MAC או PC, ואם על PC, אז נפתח עולם שלם של אפשרויות (שזה יכול להיות טוב אבל גם מבלבל).

פורסם

מחשבי 13 אינצ' לא באים לרוב עם כרטיסי מסך חזקים.. גודל המסך מכתיב לרוב בנייד את השימושים שלו

והלכה למעשה, אתה לא תמצא בארץ לדעתי משהו שיענה לך על הדרישות

אבל, ופה הסיפור נהיה מעניין - לכל כלל יש יוצא מהכלל:

ASUS F6Ve-B1 הוא מחשב מאוד חזק של אסוס, עם כרטיס מסך 4570 שנחשב נחמד מאוד.

המחשב השני שיצא לא מזמן והוא שובר על תאוריה על מחשב משחקים שקיים בשוק הוא ה-Alienware M11x

למשהו בדל כנראה השתחררו כמה ברגים ביום שהם החליטו לבנות את המוצר הזה.. מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' בלבד, עם מעבד חלש וחסכוני יחסית מדגם SU7300 וכרטיס מסך מפלצתי ביחס גם למחשבי 15 אינצ' מדגם 1GB NVIDIA GeForce GT 335M

הדבר הזה חזק כמעט כמו 4670, וזה כבר ממש מופרע למסך בגודל הזה

פורסם

אבל כל הקטע הוא בלחבר את המחשבים האלו למסך HD

אני למשל רואה עם שלי איך יש הבדלים אל מול המחשב שולחני עם ה 8600GT (מעבד E43 ב OC ל 3GHZ ופה נותן את ההבדל), לעומת מה שיש לי בנייד 4650 ומעבד 2.2G T6600.

המחשב השולחני עובד קצת יותר טוב ברזולוציות גבוהות יותר מהנייד. (חבל שאי אפשר לעשות OC לניידים :P)

אבל המחשבים האלו שהצעת ממש ממש חזקים, לדעתי אם כבר הוא הולך על מחשב כזה שילך על האסוס, מעבד חזק יותר וכרטיס מסך לא רע בכלל, חבל שלא עשו להיפך עם הכרטיס מסך 335 ושמו אותו באסוס :)

פורסם

אפשר לעשות OC לניידים. אבל OC=תוספת מתח=ירידה בסוללה.

פורסם

אפשר לעשות OC לניידים. אבל OC=תוספת מתח=ירידה בסוללה.

OC לניידים זה לא טריוויאלי בכלל ולא תמיד אפשרי. וגם כשכן אפשרי, זה מחייב כפי שאמרת מוד מתח, ואז ירידה בסוללה תהיה הבעיה הכי קטנה שלך. בעיית החום תהיה יותר משמעותית במרבית המקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים