פורסם 2010 בפברואר 315 שנים שלוםאני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי.אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים.בתודהעידו
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים בשביל לעשות דבר כזה אתה צריך לבנות דרייבר למערכת ההפעלה שמדמה CDROM - וזה משהו שC# אפילו לא יכולה לעשות אפילו בחלום. בשביל לכתוב דריבר אתה צריך ידע מעמיק בWindows API (במיוחד לחרוש על הDDK), וידע סביר ב C.לחלופין - ייתכן וקיימים דריברים חינמים שניתן להתממשק אליהם, ואז אין שום מניעה לעשות GUI wrapper עם C#
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים מחבר בשביל לעשות דבר כזה אתה צריך לבנות דרייבר למערכת ההפעלה שמדמה CDROM - וזה משהו שC# אפילו לא יכולה לעשות אפילו בחלום. בשביל לכתוב דריבר אתה צריך ידע מעמיק בWindows API (במיוחד לחרוש על הDDK), וידע סביר ב C.לחלופין - ייתכן וקיימים דריברים חינמים שניתן להתממשק אליהם, ואז אין שום מניעה לעשות GUI wrapper עם C#אני מדבר על סיפריה. יש ב MSDN הסברhttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc136811(VS.85).aspxזה מדבר על מכונה וירטואלית. עם WINDOWS SERVER וכדו' אבל אפשר להריץ את האפליקציות במוד של LOCAL.השתמשתי בקוד המצויין שם (יש שם גם CREATE וכדו') והוא קורס , הוא לא מוצא משהו. בלי יותר מידי הסברים אז או שזה לא אמור לעבוד על XP או ש......עידו
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים שים לב מה רשום בדף שהבאת:Minimum supported client None supportedMinimum supported server Windows Server 2008כמו שאתה רואה, אין שום XP ברשימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.