עבור לתוכן

יצירה ועבודה עם כונן וירטואלי. באמצעות C#

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנסה ליצור כונן וירטואלי (בדומה ל דמון טולס) רק שבמקום לעשות מאונט ל CD/DVD אני רוצה לעשות MOUNT ל קובץ VHD שהוא בעצם דיסק קשיח וירטואלי.

אני לא מחפש תוכנה אני מחפש קוד בשפת C# שמתמודד עם יצירה, חיבור, ניתוק וכדומה. כלמור ניהול שלם של כוננים וירטואליים.

בתודה

עידו

פורסם

בשביל לעשות דבר כזה אתה צריך לבנות דרייבר למערכת ההפעלה שמדמה CDROM - וזה משהו שC# אפילו לא יכולה לעשות אפילו בחלום. בשביל לכתוב דריבר אתה צריך ידע מעמיק בWindows API (במיוחד לחרוש על הDDK), וידע סביר ב C.

לחלופין - ייתכן וקיימים דריברים חינמים שניתן להתממשק אליהם, ואז אין שום מניעה לעשות GUI wrapper עם C#

פורסם
  • מחבר

בשביל לעשות דבר כזה אתה צריך לבנות דרייבר למערכת ההפעלה שמדמה CDROM - וזה משהו שC# אפילו לא יכולה לעשות אפילו בחלום. בשביל לכתוב דריבר אתה צריך ידע מעמיק בWindows API (במיוחד לחרוש על הDDK), וידע סביר ב C.

לחלופין - ייתכן וקיימים דריברים חינמים שניתן להתממשק אליהם, ואז אין שום מניעה לעשות GUI wrapper עם C#

אני מדבר על סיפריה.

יש ב MSDN הסבר

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc136811(VS.85).aspx

זה מדבר על מכונה וירטואלית. עם WINDOWS SERVER וכדו' אבל אפשר להריץ את האפליקציות במוד של LOCAL.

השתמשתי בקוד המצויין שם (יש שם גם CREATE וכדו') והוא קורס , הוא לא מוצא משהו. בלי יותר מידי הסברים אז או שזה לא אמור לעבוד על XP או ש......

עידו

פורסם

שים לב מה רשום בדף שהבאת:

Minimum supported client	None supported
Minimum supported server Windows Server 2008

כמו שאתה רואה, אין שום XP ברשימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים