פורסם 2010 בפברואר 315 שנים שלוםאני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד.הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות.האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר?חייב להיות אופציה כזאת...תודה
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר אני במצב extended, כלומר, שני מסכים לרוחב שהתמונה מתפרסת על שני המסכים.
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר מדוע לא לעשות את זה.ניסתי את זה וזה ממש משפר את חווית הצפייה.כאשר רואים סרט במרחב כדול כזה זה נראה יותר ריאלסטי במובן שאתה מסתכל לצדדים.אבל אני באמת צריך נגן שיכול לשנות את מיקום הכתוביות, ימינה/שמאלה.ב bs אפשר רק למטה ולמעלה וזה לא עוזר לי כי עדיין זה עומד על דפנות המסכים.מה עושים?זה ממש דחוף...
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים מחבר אין איזה פיתרון זה ממש דחוף?מהי ההגדרה לכך שהכתוביות יהיו ממוקמות באמצע המסך? חייבת להיות האפשרות לשנות במקום אמצע, בצד...
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים אם כל כך דחוף לך אז תזמין טכנאי בתשלום או יועץ ארגוני.קיבלת אזהרה על הקפצה לא חוקית ומדובר כבר באזהרה השלישית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.