עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך להצגת 1080 ו - 720 ללא קרטועים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שאמרת ואפילו השתמשתי בנגן ספלאש שנתת לי אבל הקפיצות עדיין קיימות.

אני חייב לציין שהתמונה ברורה וחדה מאד אבל כאשר התמונה נעה מעל נוף (מה שמצריך תזוזת תמונה אבסולוטית יש קפיצות.

אין לי ספק שזה הגדרות, רק שאין לי מושג איזה ואני מאד מעריך את עזרתך. תודה.

נפרמט?

• תגובות 41
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מממ... איזה דריבר התקנת לכרטיס המסך? הייתי מציע לנסות דריבר אחר או אולי לשחק עם הגדרות וידאו בדריבר (שאני לא כל כך מכיר אצל ATI)

אבל פירמוט לא יזיק אם יש לך עצבים :)

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שהיה עליו את ה - NVIDIA 9600GT והסרתי היום את הדרייבר שלו, כי רק לפני כמה שעות קיבלתי את ה- ATI 5770.

לא נראה לי שהבעיה היא התנגשות מכיוון שהקפיצות הן בדיוק כמו שהיה לי את הכרטיס מסך הקודם.

אני יכול לפרמט אותו ותוך חצי שעה אני בחזרה בעניינים.

מה אתה אומר?

פורסם

אם הקפיצות שאתה מדבר עליהן לא ייחודיות לסרט ספציפי (ז"א קורה גם בסרטים אחרים), אז יאללה נפרמט.

אחרת - תמחק את הסרט הזה ואל תביט אחורה...

פורסם
  • מחבר

סבבה

מה להתקין לאחר הפירמוט (מקודדים) ?

פורסם

מה להתקין לאחר הפירמוט (מקודדים) ?

כלום. רק MPC-HC ו\או Splash.

פורסם
  • מחבר

חזרתי ואני מתקין עכשיו MPC-HC מהלינק שנתת לי קודם.

תיכף זה ירד ונבדוק.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2010 בשעה 22:09:55

טוב הורדתי את הנגן והרצתי סרט עליו אבל הקפיצות עדיין שם.

הגדרתי גם כמו שאמרת לי.

מה השלב הבא?

פורסם

משהו לא מסתדר לי בכל הסיפור הזה. אתה אומר שהקפיצות קורות רק בקטעים מסויימים. תגדיר "קפיצות". בכמה סרטים זה קרה לך \ כמה בדקת?

יכול להיות שמדובר "בקריעת תמונה" (tearing) בתנועה אנכית ? למשל שחלק העליון של התמונה לא מסונכרן עם החלק התחתון ..

המסך\טלויזיה מוגדרים על קצב הרענון המתאים בדריבר ? הפעלת בטלויזיה איזה פיצ'ר של עיבוד תמונה כלשהו ?

מוזר לי שהבעייה קורה עם או בלי האצת חומרה, ללא תלות בכרטיס המותקן במע'... במיוחד ב-Splash שלא מצריך שום הגדרה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

לא יאומן..

הכל עובד פיקס והכל בלי מקודדים.

תמיד חשבתי שצריך מקודדים והתקנתי כל מה שיכולתי.

המחשב נקי, ללא מקודדים והכל עובד פיקס.

תודה רבה לך.[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:16:47

ולשאלתך על עיבוד תמונה בטלויזיה, כן הפעלתי את - TRUMOTION.
פורסם

נשמע שאתה מרוצה, אבל לא הבנתי אם הסרטים רצים עכשיו חלק או לא... :nixweiss: אם לא, נסה לבטל את ה-TRUMOTION הזה.

פורסם
  • מחבר

TRUMOTION נותן חיות לתמונה והתמונה נראית מדהים יותר מתמונה רגילה ללא הפיצ'ר הנ"ל.

בכל אופן העיניין הסתדר, אני רואה סרטים באיכות ורמה גבוהה כמו שאני אוהב והכל בזכותך.

שוב תודה אתה מלך.

לילה טוב

פורסם

לא צריך שום התקנת מקודדים

מורידים את MPC-HC הגירסה ללא התקנה מהאתר ש- SyndromE נתן ושלום על ישראל

אגב, אם אתה עם כרטיס ATI אני מציע לך להיכנס ל- ATI AVIVO ולסמן את המשבצת הראשונה של DEMO MODE, זה משפר את איכות הצבעים פלאים כשמריצים סרטים בהאצת חומרה.

כמה הגדרות בסיסיות ב- MPC-HC על מנת שלא יעבד יותר מדי שטויות:

ב- OUTPUT תבחר EVR COSTUM PRESS

תבדוק שלא מסומנת משבצת ה- REINLIZE WHEN CHANGINH DISPLAY

RESIZER- תבחר את BICUBIC האחרון ביותר על מנת לקבל מקסימום חדות

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

כשאני בוחר ב OUTPUT - EVR-COSTUM PRESS , וכאשר אני עובר למסך מלא אני שומע רק סאונד ויש צבעים במסך.

אני שם את זה על VMR-9 RENDERLESS

זה נראה לך לא טוב?

פורסם

DXVA (האצת חומרה) תעבוד אך ורק עם EVR Custom Pres תחת Win7. אחרת ה-CPU עושה את כל העבודה.

מה שאתה מתאר במסך מלא כנראה קשור בבעית דריבר של ATI עם DXVA, כבר שמעתי על בעיות כאלה בפורומים...

פורסם
  • מחבר

תגיד יש לך מושג למה הוא דורש d3dx9 לפני הצגת סרט? מאיפה אני משיג את זה ולאן להעתיק אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים