פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ברשותי מחשב נייד בעל יציאת HD, כרטיס המסך הוא בסיסי של אינטל מדגם GMA 4500MHD.מסך LCD של היטאצ'י HD READY בעל רזולוציה טבעית של 1366*768.כבל HD רגיל, ומערכת הפעלה WIN7 PRO.לאחר שכול הפרטים ידועים אני יסביר את הבעיות.בחיבור המחשב למסך המחשב מזהה את הרזולוציה הטבעית שלו אך כנראה לא תומך בה ולכן מציג רזולוציה דומה 1280*768.על מסך הLCD אני מקבל תמונה מלבנית קטנה של שולחן העבודה במרכז המסך שמוקפת באזור שחור.התופעה הזאת הייתה קיימת גם בויסטה שהשתמשתי בעבר, אבל חייתי איתה כי מצאתי לה פיתרון ממש לא אידאלי, אבל התפשרתי.הפתרון היה שירדתי ברזולוציה ל1280*720 וקיבלתי תמונה על כול המסך שחורגת מהגבולות, בויסטה מצאתי היכן לכוון את המסך, אבל ב-7 לא.השאלה הראשונה שלי היא האם יש דרך להציג את הרזולוציה הטבעית, או המיטבית, של המסך בלי הקווים השחורים?השאלה השניה היא בהנחה שאין פתרון לשאלה הראשונה, איך אני מקטין את המסך כך שהוא לא יחרוג מגבולות צג הLCD?הבעיה השניה היא שהקול לא מועבר למסך הLCD, בויסטה לא היו בעיות עם זה וגם הסיגנל של הסאונד בושמע דרך צג הLCD פה אני שומע רק מהמחשב.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים אתה משתמש בכבל HDMI ?לחיצה עם לחצן ימני של העכבר בשטח ריק על שולחן העבודה ואז יופיע תפריט ובוא בין האופציות האחרונות יהיה change resolution
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר כנראה שזה לא היה ברור מההודעה שלי ניסיתי הכול באמת, שיחקתי עם הרזולוציות לכול הכיוונים ושום רזולוציה לא התאימה לגבולות המסך.נברתי בכול התפריטים ולא מצאתי איפה אפשר לכוון את גודל המסך.אני כבר שוקל לחזור לXP (כי לויסטה אני לא חוזר) רק בגלל הבעיה המעצבנת הזאת.אשמח לפתרון.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים תבדוק אם קימת אפשרות להגדלת שולחן העבודה בדריבר של INTELכי יש לי ATI ובעבר NVIDIA ולשניהם יש את הפונ' הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.