עבור לתוכן

האם המעסיק יכול לדרוש מעובד להגיע מגולח למקום העבודה?

Featured Replies

פורסם

שומרי כשרות במטבח של מסעדה לא כשרה

?

פורסם

קראת בכלל מתחילת המשפט?

"כמובן שמותר לא להעסיק...שומרי כשרות במטבח של מסעדה לא כשרה"? אתה מופתע? אם אתה מנהל מסעדה לא כשרה ומגיע אליך מועמד דתי לעבוד כטבח, שאומר שמן הסתם הוא שומר כשרות, מפריד בין הכלים ומסרב לטגן שרימפס - לדעתך אתה חייב לקבל אותו?

פורסם

לא הבנתי את הניסוח, חשבתי שהתכוונת למשגיחי כשרות :-X

פורסם

עבדתי בתור מתדלק חצי שנה עבור מענק מועדפת. אף אחד לא מצפה ממך לשום דבר. לקוחות מתייחסים למתדלקים כמו לעובדים הכי נחותים שיש, סמרטוט רצפה, אשפה אנושית, שק אגרוף ומה לא. מידי פעם זורקים טיפ רחמים לא משנה כמה נחמד תהיה וכמה תנקה טוב את השמשות. יש לי טראומה כל כך עמוקה מתחנת דלק שאני עד היום לא מסכים לקבל שירות גם אם אני מתדלק בתחנה שירות מלא.

בכל מקרה זכותו של מעסיק לדרוש. אתה יכול לדבר איתו בנימוס להסביר לו שהוא מנהל תחנת דלק סוחרת עבדים לא סניף בנק הפועלים אז שיצא מהסרט שלו.

אם אתה חושב שזה רק בתחנות דלק אתה טועה.. ברוכים הבאים ללקוח הישראלי.

פורסם

בלי ממש להיכנס לפרטים, הממונה עלי זה בנאדם זהב. הוא לא יחפש אותי על דבר כזה. אנחנו מסתדרים בהכל והוא מאוד אוהב את העבודה שלי וכל הזמן נותן לי פידבקים. אני מאמין שאם אני יסביר לו שזה דבר שהוא לא יכול לדרוש ממני - יהייה בסדר.

פשוט יש איזו שריטה קלה בעניין הגילוח, אתמול הוא בא להחליף אותי באמצע המשמרת כדי שאני אלך הביתה להתגלח ויחזור. הממונים עליו דורשים ממנו לדאוג שנגיע מגולחים.

אז סביר להניח שהוא יחליק לך על זה אם הוא מרוצה מהעבודה שלך, זה לא משהו שבגללו מפטרים עובד טוב, אתה יכול לשבת להסביר לו,

שמע גב גבר יצאתי מהצבא הרגע, עזוב 'תי באמאש'ך. לא מתאים לו? יש מלא עבודות אחרות שלא ממש יהיה להם אכפת אם אתה מגולח או לא.

או לחילופין אתה יכול לגלח את עצמך כל יום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים