עבור לתוכן

הוכרז -Monster Hunter Tri יתמוך במיקרופון (Wii Speak )בגרסה המערבית שלו

Featured Replies

פורסם

שMonster Hunter Tri יצא ביפן הוא יצא בלי תמיכה במקרופון ואם אונלין בתשלום

קאפקום רוצים לקדם את הסדרה בערב ועשו כמה שיפורים לזה -היום נודע שהוא יתמוך במקרופון של הWII שזה מצוין למשחק שמבוסס הרבה מאוד על משחק ברשת

חוץ מזה הוכרזו באנדלים לאירופה

1-המשחק עצמו בלי תוספות

2-המשחק אם קלסיק קונטרולר פרו (גרסה חדשה לקלסיק קונטרולר שהעיצוב שלה קצת שונה מהגרסה הרגילה

מעבר לזה זה אותו קלסיק קונטרולר -רק שבפרו יש גם גרסה שחורה )

3-המשחק +Wii Speak +קלסיק קונטרולר פרו

מעניין יהיה לראות אם יוציאו באנדל גם אם הקונסולה עצמה כמו שהיה ביפן

בכל מקרה נחמד לראות את נינטנדו דוחפת משחק כזה אם קאפקום גם במערב

אני אישית מאוד מחכה למשחק וסוף סוף אני יוכל להשתמש בWii Speak שלי

פורסם

ואללה , רק נינטנדו יכולים למצא באנדל להכניס לך עוד חומרה שאתה "צריך" לחווית משחק שיעודית לWII.

בPS3 ובXBOX - כל מיקרופון USB נתמך (נגיד לרוק באנד וגיטר הירו) ולמשחקי רשת יש פתרון הרבה יותר אלגנטי- יש אוזניה שמקבלים ומחברים לשלט האלחוטי / תמיכה בבלוטוט' סטנדרטי.

למשחק עצמו אני מצפה , אבל הייתי מעדיף לקבל אותו בPS3.

זה שהוא על הWII רק אומר שמבחינתי הקניה שלו תידחה עד שיהיה לי זמן לחזור אליו (אם בכלל , זה פשוט מרגיש יותר ויותר כמו לשחק בPS2, מה שאומר שאני מעדיף להקדיש זמן למשחקים בדור הנוכחי מבחינת הרמה והקישוריות - אהם קוד חבר אהם...)

פורסם
  • מחבר

ליביו לא דוחפים לך הבאנדלים הם אופציונלים במקרה הזה

חוץ מזה זה המשחק הראשון בWII שסוף סוף מקדם את עניין המקרופון עד היום לא היה אף משחק באמת גדול שתמך בו

ולי לא יצא להשתמש במקרופון אפילו פעם אחד מה שמבאס אותי

בנוגע לPS3 -נכון חבל שמשחק כזה לא מפותח לHD -גם אני הייתי מעדיף אותו למחשב אבל זה מה שיש

זה כבר בעיה אחרת שבPC

WOW שולט כבר שנים ועוד לא פיתחו מתחרה נורמלי

וב360\PS3 כבר מדברים על משחקים כאלו הרבה זמן אבל לא יוצאים כאלו ואני באמת לא מבין למה

אפילו פאנטזי סטר אונלין לא מקבל גרסה מחודשת לדור הזה של הקונסולות

בכל מקרה אם המשחק יצליח במערב אני מעריך שניראה עוד MH מגעים לשוק המערבי ואני לא שולל משחקי מולטיפלטפורם בסדרה

סך הכל קאפקום חברת צד שלישי

פורסם

אני לא מבין אפילו למה קנית את זה חוץ משכתוב עליו נינטנדו (המיקרופון)

לגבי MH TRI עצמו:

א. הוא תוכנן במקור לPS3 , ואז קיצצו לו את התקציב והוא עבר לWII - אלו בהחלט לא חדשות טובות, ולכן אני חושש ממנו (רמז -תמיד נאמר שלפתח לWII זה לא יותר זול, אז הפשרה פה עלולה ליהיות באיכות).

ב. מה הקשר WOW? זה לא MMO! ויש לו גם תוכן SINGLE PLAYER קודם.

ליביו

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין אפילו למה קנית את זה חוץ משכתוב עליו נינטנדו (המיקרופון)

בתאוריה זה לא סתם מקרופון -זה מקרופון שיודע לנטרל את הקול של המשחק מה שנותן לך לדבר בלי אוזניות

ובנוסף זה מקרופון לחדר שלם ולא צריך להיות צמוד אליו

למעשה גם בנאטל וגם במצלמה של סוני צריך להיות מיקרופון כזה

אני קניתי את זה כי חשבתי שדקונדויט תומך בזה רגיל -בפועל הוא תומך רק אם חברים והמקרופון לא נימכר מספיק בינתים ככה שקשה למצוא שחקני קונדואיט אם זה

אני מקווה שMH3 ישנה את המגמה הזאת

בנוגע לאיכות אני דווקה חושב שיצא טוב מאוד

בנוגע לWOW נכון שזה לא בדיוק אותו הדבר אבל גם פה יש לחימה אם אויבים חזקים שאתה עושה אם אנשים אחרים ברשת

תבדוק ביוטיוב סירטונים מיפן הרבה משחקים אותו ברשת

פורסם

המשחק הזה יעבוד עם מושן פלוס?

פורסם
  • מחבר

לא

המשחק תומך בשלט+נונצק

ובגימפאד הקלסי

אולי גם בגימקיוב אבל לא בטוח

פורסם

פשוט בזבוז

משחק עם חרבות ענקיות שאי אפשר לשלוט בהן בחופשיות

פורסם

קרירין - אכן גם בPS EYE יש מנגנון ביטול רעשים , וגם כבד"א ברוב האוזניות בלוטוט' שעולות יותר מ50 ש"ח.

זה לא באמת פי'צר כזה "מרעיש" בימינו.

לגבי האונליין - המצב ביפן שונה , להם יש גם מודל תשלום על המשחק לפי מה שהבנתי במצבים מסוימים שכנראה לא יעבור לגירסא המערבית.

לגבי ההקבלה לWOW , נו , אני לא ממש רואה את הקשר.

אם כן - כל RPG עם CO-OP הוא מתחרה לWOW.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליביו זה לא סתם "מנקה רעשים" לפחות בתאוריה (עוד לא יצא לי לנסות ) זה אמור לנטרל את הרעשים מהמשחק עצמו

בגלל זה בעצם לא צריך אוזניות

זה כניראה הולך להיות סטנדרט בעתיד בכל הקונסולות מינסטרים(בדור הבא) כי זה פיתרון הרבה יותר נוח מאוזניות

וגם מאפשר לעוד אנשים לדבר

נכון שזה לא משהו בלעדי לנינטנדו ונכון שדווקה בWII אין הרבה משחקים שתומכים בזה

אבל זה צעד אחד קדימה לעבר ה"הולודק" (אולם הולגרמות) ואני תמיד מברך על צעדים כאלו

בדור הבא אני מקווה שזה יגיע סטנדרט בכל הקונסולות ואם זיהוי קולי

פשוט בזבוז

משחק עם חרבות ענקיות שאי אפשר לשלוט בהן בחופשיות

זה לא זלדה TP

אם אתה רוצה משחק חרבות אם מושאן פלוס השנה יוצא ראד סטיל 2 שניראה מושקע

בMH3 שהולך להכיל המון שעות משחק והרבה בגלל המולטי המקוון להניף ידים כל הזמן היה יוצא מוגזם

פורסם

להניף ידיים? מה? מה אתה מאלה שמעיפים את השלט לטלווזיה?

וזה טוב מאוד, בשביל כל הפדלאות שעושים טובה שהם מזיזים את הגוף

פורסם
  • מחבר

המושאן פלוס הרבה יותר מדויק מהשלט הרגיל

ככה שצריך לעשות תנועות טובות יותר -ואני לא רוצה לשחק עשרות שעות ככה

פורסם

קרירין :kopfpatsch:

הטכנולוגיה הזו היא לביטול פידבקים - כלומר סאונדים חוזרים.

ליביו

פורסם
  • מחבר
According to Miyamoto, the microphone is designed to "clearly capture many different voices being spoken in a room at the same time and convey that over the Internet."[3] Addressing concerns over background noise due to the placement of the microphone near a television set, Animal Crossing: City Folk producer Katsuya Eguchi states that the device is designed to filter out video game sound from the audio speakers.[2] Miyamoto notes that the quality of the noise filtering functionality in the Wii Speak is "very good", which may be contributing to the cost of the device.[3] In an IGN product interview, the microphone was rated excellent.[citation needed]

שים לב לא סתם מנקה רעשים אלה מבטל קולות של משחקים נתמכים

בקיצור לפחות לפי התאוריה אפשר לדבר בו בלי אוזניות בצורה ברורה לשומעים

http://addons.wikibuddy.com/texis/open/searchframer?q=Wii+Speak+&searchbutton=the%20Wikis&search_history=off&Link=http%3A//en.wikipedia.org/wiki/Wii_Speak&sitetitle=WikiBuddy+-+The+better+way+to+search+Wikipedia%2C+wikiHow%2C+Wiktionary%2C+WikiAnswers%2C+Wikmedia%2C+Wikinews%2C+Wikibooks%2C+Wikiquote%2C+Wikispecies%2C+Wikisource%2C+Wikitravel...

חוץ מזה ליביו שים לב לתמונה -

256px-WiiSpeakproduct.PNG

אם זה היה סתם מקרופון USB זה בטח היה זול בהרבה ולא כולל את הריבוע הזה שאני מעריך שיש בו איזה ציפ

פורסם

יאללה צודק , בתיאוריה הוא אמור לסנן את הרעשים שהWII מוציא.

AND YET....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים