עבור לתוכן

פלונטר פותחת גם חנות אמיתית

Featured Replies

פורסם

קצת חדשות מעולם החומרה בישראל...

פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .

פורסם

כן.

מי שהיה במפגש גם זכה לשמוע על זה ממקור ראשון ;)

יהיו בחנות הזאת גם חלקים שיבואנים נתקעו אתם ואין להם למי למכור...

בקיצור, בזאר חומרה 8)

פורסם

נעשה שם מפגש?

יום ראשון בשעה ארבע? מתאים לכולם אחר כך גם איזה שווארמה או פלאפל?

פורסם
  • מחבר

LOL

פורסם

אני די רציני.....

באמת אולי נבוא כולם ביום ראשון?

פורסם

כן, רק בשביל לראות את החנות החדשה של יריב אני אסע ביום ראשון אחרי בית הספר לרמת גן...

:nono:

פורסם

אז מי שבאזור........

מישהו מעוניין?

פורסם

א. למה זה מופיע בתמיכה טכנית ולא בפורום כללי ? :P

ב. את מי לעזאזל זה מעניין ? יריב נחשון כבר אמר שבחנות הזאת יהיה מעט מאד מהמבחר שיש להם בחנות הוירטואלית אז איזה מציאות כבר אפשר למצוא שם ? ואם אלו מציאות הרי שאלו "קברים" :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

א. הממ אוקיי לא ברור

ב. נכון אבל סתם קצת מעניין כזה כן בתור חדשה

פורסם

נעשה שם מפגש?

אנחנו רק על מקדולנד. ;D

ו..אני חושב שאני יודע מאיפה זה בא. (פלאפל, שוארמה, דרעק.)

פורסם

נעשה שם מפגש?

אנחנו רק על מקדולנד. ;D

ו..אני חושב שאני יודע מאיפה זה בא. (פלאפל, שוארמה, דרעק.)

דוקא יש הרבה סוגים של אוכל באיזור של פלונטר. אין בעיה לקנות איזה משהו בלאפה או פיתה וללכת עם זה לפלונטר, לפתוח שם שולחן ולעצבן קצת את יריב :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם החנות תהיה כמו שיריב נחשון אמר שהיא תהיה: חנות שבה ימכרו חלקים משומשים/חלקים סוג ב'/חלקים שיבואנים ניתקעו איתם ותהיה תצוגת מחשבים, זה יכול להיות נחמד, ואם הוא יעמוד בהטחה שלו ו..."נמכור שם דברים כמו לוחות של פנטיום 3 ב 70 דולר..." אני בטוח שהרבה עושקי קברים(סוחרים) יקנו אצלו, ול"מחסני המחשב" שנמצאים במתחם הרכבת הישנה של בני-ברק(ליד דן דיזיין) יש סיבה רצינית להתחיל לחשוש מנדידת עושקים מהם לכיוון פלונטר.

אם החנות תהיה משהו בסגנון של אנשים מכירות מלוקקים שמנסים לדחוף לאנשים מחשבים מבוססי פנטיום 4 עם MX200 או TNT 2 עם פוסטרים של אינטל פנטיום 4 מאחוריהם(גם היום זה לא חסדר בפלונטר) אזי פלונטר עושה עוד צעד להפוך את עצמה לחנות קברים כמו אקסלנט שעושה עוד קצת רווחים על אנשים מבינים שקונים אצלהם מוצרים בלעדיים(כמו לוחות של אביט שלפני שנה היו רק באקסלנט) גם בשירות וגם בסגנון.

אני מקווה שהאופציה האחרונה לא תתממש.

בעניין של לבוא לפלונטר, אין לי שום בעיה להגיע לשם, אבל למה לבוא לשם, אתה תצטרך לחכות חצי שעה עד שייתנו לך להכנס לשם בטח, שזה פחות מהזמן הממוצע בהתמנה בתור לקחת הזמנות מהם, כלומר לתת להם כסף ולהרוויח עליך.

פורסם

WOW כמה תגובות. חברים. המקדונלד פה לידנו כשר ואין להם מילקשייק ועוד דברים חשובים אז אל תפתחו ציפיות

החנות רק נפתחת והמון דברים עדיין לא הגיעו אז אני מציע לדחות את הביקור לשלישי או רביעי כדי שלא תתאכזבו ?

אני מקווה שהיבואנים יזוזו. אתמול הגיעו דברים אבל לא משהו מעניין במיוחד. יקח גם זמן לסדר את המוזאון. אז בקיצור......

קחו יומיים שלושה ואז תבואו להתעלק ?

יריב

פורסם

ראיתי שחסר לכם magedrive 2......

אתם משלמים עליו? יש לי אחד שעובד מעולה ועם כמויות של משחקים!

פורסם

אולי פוסטר של מקדונלד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים