עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קניית מחשב בארה"ב, תקציב 700$ - האם כדאי

Featured Replies

פורסם

אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$.

מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6

חשוב גם אחריות בנלאומית.

הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

עקרונית, זו יכולה להיות עסקה משתלמת בהחלט. ב$700 אפשר למצוא מחשב נחמד עם כרטיס מסך בהחלט סביר.

יש עשרות, אם לא מאות של דגמים. אי-אפשר לעבור על כולם.

לגבי אחריות בינלאומית, אתה מוזמן לעיין בסטיקי ייבוא מחשב נייד מארה"ב. יש שם מידע רב שנאסף טיפין טיפין ע"י מנהלי הפורום וחבריו.

פורסם
  • מחבר

תגובה שקיבלתי מDELL בארץ בנוגע לאחריות הבינלאומית:

מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים :

1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד.

2. מחשב אשר נרכש ללא אחריות בינלאומית, האחריות מכסה אך ורק את חלקי החילוף (במידה ויש צורך להחליף). הלקוח יחויב רק עבור העבודה. כל הרחבת אחריות אחרת (מלבד אחריות בינ"ל) אשר נרכשה בחו"ל, לא תקפה ולא מכוסה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד.

סוג האחריות מופיע בדרך כלל בפירוט התצורה של המחשב באתר דל ע"פ

פורסם

העמדה הזו ידועה. הבעיה מתחילה כאשר אתה בא להזמין מחשב של DELL והאפשרות של אחריות בינלאומית לא מופיעה, ולנציג אין מושג על מה אתה מדבר...

אם אתה מתעניין ברצינות בניידי DELL, אני מציע לך לקרוא את ההודעה המפורטת של אנטולי על כל תהליך הרחבת האחריות (יש אליה קישור בסטיקי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.