עבור לתוכן

Orange Vs 018

Featured Replies

פורסם

אחרי סבל ממושך (מאוד) ב 018 התחברתי היום ל Orange.

איזה הבדל.. Youtube עף והגלישה חזרה להיות כמו שהיא אמורה (לעת עתה)

לאחר שעה פתאום גם ב Orange סרטים ב Youtube מתקשים לעלות..

אני עדיין בשלבי בדיקות ויכול להיות שגם ל Orange יש את המחלות שלה אבל נכון לעכשיו

אני לא כזה מופתע לטובה.

האם זה שווה 20 שקל יותר מ 018? עוד לא החלטתי אבל זה לא נראה ככה

אשמח לשמוע על החוויות שלכם ב Orange.

פורסם

יוטיוב זה אתר עם מיליוני משתמשים - קצב טעינת הקליפים תלוי גם בשרתים שלהם ולא רק בספק האינטרנט.

פורסם
יוטיוב זה אתר עם מיליוני משתמשים - קצב טעינת הקליפים תלוי גם בשרתים שלהם ולא רק בספק האינטרנט.

בדיוק

וככל שהקליפ פופלארי יותר כך הוא מעודכן ביותר שרתים שלהם

גם אני עברתי לאורנג'(לפני חודש) ויוטיוב עובד נהדר, הקליפים היחידים שלפעמים לא נטענים לי בפול גז הם כאלה עם צפיות דיי מעטות.

אבל מה שחשוב זה שכמעט אף קליפ עוד לא נתקע לי באמצע כדי לבצע טעינה

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהכל באשמת ההספק אבל דווקא במקרה הזה 018 אשמים במאה אחוז. עשינו בפורום אינספור בדיקות ויש ל 018 מספר שרתים שמקבלים Timeout שאחד מהם קשור באופן ישיר לתעבורה ב YouTube.

עוד דוגמא למהירות המחפירה של 018 היא הסרטון של ה Ipad

http://events.apple.com.edgesuite.net/1001q3f8hhr/event/index.html

קליק על High ב Orange נותנת סטרים יפה ונקי של הסרט. ב 018 אפשר להגיד תודה אם רואים פריים בשניה באמצע היום.

פורסם

כאילו, מה? הפורום הזה לא מבין את כל הצעדים שעשיתי ואת כל ההמלצות שנתתי?

אין צורך להתלונן או לפתוח נושא חדש תקראו את שלושת הנושאים שפתחתי בעניין ואיך יצאתי מזה.

בקצרה: ניסיתי את כל הספקיות 012 014 018 נטויזן וכו וכו... בסוף הספקית היחידה ללא בעיות (שירות או טכני) היא אורנג'. בנוסף 014 שילמו לי כסף על עוגמת הנפש שגרמו לי כדי שלא אתחיל נגדם תהליך משפטי.

פורסם

מה היית ממליץ לי ?!

אני סובל מזה שנים ב-012 ?

תשתית הוט ...

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים