עבור לתוכן

לוג'יטק Z-cinema 2.1, למישהו יש ניסיון איתם ?

Featured Replies

פורסם

קטע מגה מסריח כשדברתי עם דימה מ"מעתק" הוא היה בשוק.

שלחתי לו את החשבונית ונראה מה יהיה...או זיכוי או החלפה.

העיניין הוא שאין להם את זה גם במלאי וגם לאופיס דיפו אין יותר,המוכר בסניף לישנסקי זרק

איזה רמז בנוגע לכך שהם הולכים להביא רמקולים ללא אריזות!

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה רמז בנוגע לכך שהם הולכים להביא רמקולים ללא אריזות!

מזתומרת ?

פורסם

בגלל הביקוש לZ-Cinema הבנתי מדבריו שהם מביאים כנראה רמקולים ללא אריזות.

חלק מהאנשים שקנו את הרמקולים קיבלו אריזות שחוקות\לחות\פתוחות.

פורסם
  • מחבר

דובר על מלאי של 45 יחידות ללא קשר לביקוש כזה או אחר...

פורסם

דובר על מלאי של 45 יחידות ללא קשר לביקוש כזה או אחר...

אז כנראה שהם קיבלו כזאת כמות הזמנות רצינית שמשתלם להם להביא עוד סטוקים ולמכור...

פורסם
  • מחבר

עדיין, יש לי ספקות בקשר לאיכות שלהם, ומצבם לכשיגיעו למלאי, בלי אריזות זה מריח מאד כמו מחודשים\RMA.

פורסם

כמו שכבר רשמתי, גם אני קיבלתי את הרמקולים לפני יומיים והם חדשים לגמרי!

נודף מהם ריח חזק של חדש, אף אחד לא נגע בהם (אין טביעות אצבעות/סימנים על הרמקולים) והם עובדים ללא דופי.

פורסם
  • מחבר

זכית.. מה שהוצג כאן בשרשור רחוק שנות אור מ"חדש".

ואין סיבה שהחדשים הנוספים יגיעו ללא אריזה, אלא אם...

בלי קשר היה נחמד לשמוע חוות דעת על אלה שלך... שכן לפי מה שהוצג כאן הם לא מדהימים מבחינת דיוק ואיזון.

פורסם

בלי קשר היה נחמד לשמוע חוות דעת על אלה שלך... שכן לפי מה שהוצג כאן הם לא מדהימים מבחינת דיוק ואיזון.

אני לא אודיופיל גדול ולא היה לי הרבה זמן לשחק עם הרמקולים בגלל תקופת המבחנים...

מהמעט שיצא לי:

הסאונד בהופעה בפורמט DTS מעולה ונקי. גם בווליום גבוה.

הבאס באמת קצת חלש וציפיתי שהוא יהיה חזק יותר (גם כשהוא על מקסימום הוא לא מאוד חזק)

בעזרת האיקולייזר של הוינאמפ המצב קצת השתפר וראיתי ביוטיוב שאם מעבירים את המערכת למצב "אוזניות" אז הבאס מתחזק עוד קצת (בדקתי ומשום מה זה נכון).

איכות הסאונד דווקא טובה לדעתי (במיוחד בקבצי FLAC .. בקבצי MP3 קצת פחות באופן מובן)

משחקים וסרטים עוד לא בדקתי.. לא היה לי זמן...

השלט הוא תוספת מעולה ומועילה כי הוא שלט מדיה סנטר לכל דבר! מאוד שימושי (מריץ שירים וסרטים קדימה/אחורה, פליי,פאוס,סטופ,שאפל, ניגון מעגלי ועוד המון כפתורים נחמדים)

קצת מבאס אותי שלא הצלחתי לגרום לשלט של המערכת לשלוט על ה BSPLAYER ... אין לי חשק לעבור לתוכנה אחרת לניגון וידאו

סה"כ לדעתי הרמקולים שווים בהחלט 600₪ אבל תג המחיר "1700₪" (שזה המחיר הנמוך ביותר באתר "זאפ" ) מוגזם

פורסם

קבלתי אישור זיכוי מ"מעתק" אעיף לאופיס דיפו חזרה את הרמקולים ואקח את הeacan A600‎ II‏.

לאחר בדיקה נוספת של הרמקולים,לא משנה כמה שחקתי עם הבאס הוא חלש מאוד.

מה שכן מיקום מחדש של הסאב עזר מעט דווקא בפינה האחורית של החדר ליד המיטה שרחוקה כ2 מטר מהמחשב.

אי אפשר להשוות בכלל לחוזק של ה-eacan‏.

תמונות :

http://corp.beareyes.com.cn/images.php?smallid=216&productid=125442&images=15

פורסם

:yelclap:

סרט עם סוף טוב.

לגבי הרמקולים EACAN אז הנתונים מרשימים יחסית למחיר.....אבל אני לא מכיר אותם.

בהצלחה.....ותתיחדש.

פורסם

HEADS UP

קרה משהו ממש בלתי צפוי :s05:

מחקתי את התוכנה של הרמקולים והורדתי את הגרסה החדשה 1.0.13 ומשומה

הצליל השתנה לגמרי ושומעים הרבה יותר טוב.

ממש מוזר S:

מינוסים שמצאתי ברמקולים הללו :

השלט

כפי שראיתם אין אפשרות שליטה אחרת על הרמקולים אלא רק דרך השלט,שרק דרכו ניתן לשלוט על הרמקולים

אם השלט נהרס או הרסיבר ברמקול הימני כול העסק הולך.

חיבור USB

הרמקולים אמורים לעקוף את כרטיס הקול ה"אנלוגי" שנמצא במחשב,וכמו במדפסות אם חיבור הUSB

נהרס (הסבירות שינזק גדולה יותר מהשלט) אפשר לומר יפה שלום.

ווליום

ציפיתי ליותר מהרמקולים מבחינת דציבלים אבל כנראה שזה מה שהם שווים,חבל שאי אפשר לעקוף את הדרייברים

ולהגביר את הרמקולים עוד קצת.

באס

הבאס נקי מאוד ויושב בהרמוניה עם הסטאליטים שבעלי מידוופר של 3" ודום טוויטר 1" עם 35W RMS כול אחד.

אבל עדיין יש דיסורט מעיק בסטאליטים בהשמעת קבצי MP3 שאפילו בCreative iNspire 2500 הישנים שלי לא היה.

פורסם

אתה יכול להגביר / להנמיך את הווליום גם דרך ה Logitech Wave שלך :P

ובעצם ברמת העקרון את כל האפשרויות שיש לך בשלט יש לך גם בדרייבר שהתקנת.. ככה שאפשר להסתדר גם בלי השלט.

לגבי העוצמה, אפשר להגביר דרך מקודד האודיו FFDShow Audio Decoder (שסביר להניח שיש לך במחשב) ולהעלות מברירת המחדל של 100% עד ל 300% ...

תנסה את זה ;)

וסתם מעניין לדעת,

אם היית מקבל רמקולים חדשים (ולא עם טביעות אצבעות וצלעות קירור עקומות), היית משאיר אותם?

פורסם

בנוגע לווליום שכחת גם שהשלט שולט על ההדלקה של הרמקולים ולא המקלדת?

בדקתי הרגע את הרמקולים במשחקים הבאים :

GRID

PURE

H.A.W.X

NFS UNDERGROUND I

C.O.D MW2

במילה אחת N.1.C.E

כאשר הSRS דלוק רעם המנועים במשחקי הנהיגה נשמע ממש חי ויפה.

במשחק COD עדיף לכבות את האופציה של הSRS בגלל החוסר ב"בומים"

נכון להיום בלתי אפשרי לקבל רמקולים חדשים מהקופסא,לכן לאחר התפנית שקרתה לאחר עדכון הדרייברים אשאיר אותם.

שלחתי אתמול מייל חוזר ל"מעתק" בנוגע להחלפה של רמקולים חדשים על סמך קריאה בכמה פורומים

שאפילו אתמול נרכשו הרמקולים הללו דרך סניפי "אופיס דיפו" בקופסאות חדשות לגמרי והרמקולים היו חדשים לגמרי.

אם כך המצב מן הסתם שאבקש החלפה לרמקולים חדשים.

גם אם הרמקולים הללו היו ללא ה"מפגעים" הייתי עדיין משאיר אותם בגלל יחס עלות\תועלת שלהם שקשה למצוא ברמקולים

למחשב.

יסכימו איתי כמובן שעדיף רסיבר עם סט רמקולים מאשר מערכת גיימינג למחשב אבל בגלל גודל החדר אינני יכול

להכניס סט מסוג זה לכן הZ-Cinema יספיקו לעת עתה.

פורסם

בנוגע לווליום שכחת גם שהשלט שולט על ההדלקה של הרמקולים ולא המקלדת?

לחצן ימני על הסמל של הדרייבר (ליד השעון) ו POWER מכבה ומדליק את הרמקולים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים