עבור לתוכן

בעיה מוזרה בזיכרונות G-SKILL DDR2 4GB 1000MHZ CL4 גם בXP וגם בWIN7, עזרה.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה הסיפור התחיל ליפני שבועיים כשגיליתי שבימקום 3.25GB יש לי פיתאום 2.75GB ומאז הביצועים דיי התקלקלו בהכל, ואין לי מושג מה לעשות יש למישהו פיתרון לבעיה המוזרה ??????? אולי להחליף סלוטים ?, כי אין לי אחריות לזיכרונות אז חייב עזרה תוכנתית או כל סוג שהוא.

תודה לעוזרים :cool2:

פורסם

מה דגם הלוח?

אתה מתכוון שב-XP היה לך 3.25GB ומכשעברת ל-7 יש לך 2.75GB?

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח GA-P45 DS3 ולא הבעיה היתה גם בWIN7 וגם עכשיו בXP יש רעיונות ?

פורסם

אוקיי.. ומה השתנה במערכת או בהגדרות המערכת? אין לך שום אינדיקציה/הערכה לגורם לירידה בנפח הזיכרון המזוהה?

עוד שאלה- כמה זיכרון מזוהה על פי CPU-Z? ואיפה אתה בדקת כמה זיכרון מזוהה?

פורסם
  • מחבר

כשאתה לוחץ מאפינים על המחשב בשולחן העבודה הוא מראה לך כמה פרטים על המחשב שלך לכן פעם הוא היה רושם 4GB [3.25GB ועכשיו הוא 4GB [2.75GB מה לעשות ? ועכשיו אין לי OC במחשב ביגלל שהוא מיתכבה וקופא לגמרי , יכול להיות שהספק שלי הולך למות :'( ? וגם הארד דיסק נהיה ממש איטי אז חשבתי ליקנות בקרוב כונן SSD 128GB ועכשיו אני צריך לחפש ספק חדש וחזק במיוחד כדי שכאלה דברים לא יקרו גם בהמשך ? עם כן אז אני חייב לפחות 650W אולי אפילו 750W שהיה כמה שיותר חזק יש הצעות לספק חזק ב500 שקל ?

פורסם

דבר ראשון אני הייתי מציע לך לשדרג למערכת הפעלה של 64BIT (כדי שתוכל לנצל את כל ה-4GB זיכרון)

ואגב איזה מפרט יש לך ואיזה ספק?

פורסם

כשאתה לוחץ מאפינים על המחשב בשולחן העבודה הוא מראה לך כמה פרטים על המחשב שלך לכן פעם הוא היה רושם 4GB [3.25GB ועכשיו הוא 4GB [2.75GB מה לעשות ? ועכשיו אין לי OC במחשב ביגלל שהוא מיתכבה וקופא לגמרי , יכול להיות שהספק שלי הולך למות :'( ? וגם הארד דיסק נהיה ממש איטי אז חשבתי ליקנות בקרוב כונן SSD 128GB ועכשיו אני צריך לחפש ספק חדש וחזק במיוחד כדי שכאלה דברים לא יקרו גם בהמשך ? עם כן אז אני חייב לפחות 650W אולי אפילו 750W שהיה כמה שיותר חזק יש הצעות לספק חזק ב500 שקל ?

אתה עושה סלט גדול מבעיה אחת

ראשית אל תקפוץ מעל הפופיק ותקנה SSD זה בזבוז למשתמש הממוצע ואני מנחש שאתה אחד כזה [בהנחה שאתה עובד עם 4GB עם מערכת 32BIT].

אתה צריך להבין שספק 650/750 אלה מתחים גבוהים לאנשים שיש להם אקסטרים מחשב בשביל כמה HD נוספים לא צריך יותר מ500W של "מתח אמיתי ויציב" .

בקשר לזיכרון היתי ממליץ בחום לעבור כמו שאמרו לפני ל64BIT אין שום סיבה להישאר עם 32BIT.

שנית אתה יכול לבצע clear cmos.

בקשר שהמחשב א יטי תנסה יותר לפקח אילו ישומים /שירותים רצים לך בדיוק במחשב ומה שאתה לא צריך תעיף ואל תשכח לבצע איחוי דיסק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים