עבור לתוכן

AMD Phenom II X2 555 be vs coi3 530

Featured Replies

פורסם

מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?

פורסם

התשובה של טל קורקוס בספק. ה-i3 מעבד חזק יותר. ה-i3 הוא מעבד שתי ליבות שחזק יותר מה-E8XXX

הבעיה ששני המעבדים האלה, גם ה-i3 וגם הפנום X2, משתלמים פחות כי אפשר לקנות מעבדים טובים לא פחות במחיר זול יותר. שניהם עם שתי ליבות והאלטרנטיבות המשתלמות יותר הן עם שלוש וארבע ליבות, מה שנותן עוד תוספת ביצועים משמעותית במספר משחקים ובשימושים כלליים שיודעים לנצל את ריבוי הליבות.

פורסם

האם CORE I3 כדאי למחשב המיועד לשימושים כללים? או שעדיף לקנות מעבד יותר זול מהסידרה הישנה?

פורסם

לשימושים כלליים הייתי לוקח ATHLON II 240 או ATHLON II 425 שמכיל 3 ליבות

פורסם

תראו אם הבן נופל על מעבד פנום 2 שמסוגל לעבוד אם 4 ליבות הוא הרוויח בענק וקיבל מעבד פנום 2 4 ליבות 955

http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3730

פורסם

לשימושים כלליים הייתי לוקח ATHLON II 240 או ATHLON II 425 שמכיל 3 ליבות

לא עדיף כבר לקחת ATHLON II 435 עם 3 ליבות שמחירו פחות מ400 שקל על פני ה425?

פורסם

לשניהם יש 3 ליבות, ההבדל הוא בתדר ואינו משמעותי. אתה מדבר על שימושים משרדיים? אם כך אז המעבד הכי זול יעשה את העבודה.

אם זה למשחקים אז זה תלוי בכמה דברים.. אבל בגדול המעבד הכי זול לא יעשה עבודה מספיק טובה.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לי לקנות בסוף AMD Phenom II X2 555 או coi3 530 המטרה שלי זה למשיחקים ומולטיטסקינג?

פורסם

מי בכלל אמר שהמעבדים הללו מומלצים לשימושים שלך?

תפרט על התקציב שלך, תן פרטים על שאר המפרט (כרטיס מסך, זיכרון..) ונוכל להתאים מעבד+לוח בידיוק בשבילך.

פורסם

אז מה עדיף לי לקנות בסוף AMD Phenom II X2 555 או coi3 530 המטרה שלי זה למשיחקים ומולטיטסקינג?

לא זה ולא זה

ATHLON II X3 425\435

פורסם

לא זה ולא זה

ATHLON II X3 425\435

ואם מדובר רק על מולטיטסקינג ללא משחקים? הכוונה להרבה חלונות פתוחים שהיום תוקעים לי את המחשב גם על 100 CPU וגם על PAGING.

אני רוצה מעבד שיתן לי אוויר ל3-4 שנים , אבל השימושים הם רגילים ביותר, כולל המרות של קבצי אודיו ווידאו.

האם X3 וX4 דורש זיכרון יותר יקר מX2 ?

פורסם

ואם מדובר רק על מולטיטסקינג ללא משחקים? הכוונה להרבה חלונות פתוחים שהיום תוקעים לי את המחשב גם על 100 CPU וגם על PAGING.

אני רוצה מעבד שיתן לי אוויר ל3-4 שנים , אבל השימושים הם רגילים ביותר, כולל המרות של קבצי אודיו ווידאו.

האם X3 וX4 דורש זיכרון יותר יקר מX2 ?

כל מעבדי הATHLON II דורשים את אותו זיכרון.

בשביל מולטי טסקינג רציני עדיף לקחת כמה שיותר ליבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים