עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 3K

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח.

עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו...

אני מעוניין במחשב ל:

1. אינטרנט כרגיל.

2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD).

3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים.

דרישות נוספות:

* ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי.

* מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות.

* אם אפשר קורא כרטיסי SD.

כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו, ראיתי מס' מחשבים בעלי מאפיינים דומים והפרשי מחירים של 200 ש"ח לפה ולשם.

הסתכלתי בזאפ ולאחר סינון אלה ההתלבטויות כרגע: לינק

על הדגם של ה5GG כתוב שהוא בעל CACHE של 2MB באולסייל, אבל באתרים אחרים לא מצויין כלום או שמצויין 1MB, אז מה הנכון?

אם יש המלצות שאינן לנובו אקבל אותן בברכה.

תודה,

רותם

פורסם
  • מחבר

יקר מדי לטעמי, במחיר כזה ניתן לקנות עם מעבדים מתקדמים הרבה יותר..

עוד הצעות?

פורסם

הG550 מחשב טוב. אם הוא מוצא חן בעיניך, אין סיבה לחפש משהו אחר.

אלא אם כן אתה רוצה להעלות קצת את התקציב ולקחת SL510, שהוא יותר קל, יותר סולידי ומכיל יותר פיצ'רים:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744381

פורסם
  • מחבר

SL510 נראה ברמה הרבה יותר גבוהה, זה שווה לחשוב על זה למרות שזה עוד הרבה כסף יחסית..

השאלה היא מה ההבדל בין כל הדגמים של הG550? יש ביניהם הפרשים ומבחינת המפרטים אני לא רואה הבדל כל כך.. מה השוני?

תודה

פורסם

השוני הוא במפרט (מעבד, זיכרון, הארד דיסק, כרטיס מסך). לחלק מהם יש דברים כמו HDMI, Bluetooth ולחלק לא.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שמהתבוננות בכל מיני אתרים במפרטים שלהם אני לא רואה הבדלים ביציאות ושאר ירקות, אולי בכ. רשת, וHD 250 לעומת 320..

אני יודע שזאת בקשה גדולה אבל אתה יכול אולי לפרט לי את ההבדלים ביניהם? כי באתרים השונים כתוב דברים שונים על אותו המחשב וכבר אין לי מושג מה הנכון ומה לא.

פורסם

אני לא הולך לפרט לגבי כל דגם ודגם מתוך העשרות שיש. אם יש לך שאלה לגבי דגם ספציפי, תשאל.

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי פירוט לכל הדגמים של הG550, אם אפשר רק השוואה של נתונים בין ה4 דגמים שנתתי לינק אליהם בזאפ.

אני יודע שזו בקשה גדולה אבל זה חשוב לי.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים