פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים קח את הנורטון יש לו כל מיני אופציות לחסימותלדוגמה חלונות קופצים וכו' ואני אישית ממליץ עליו
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר איך אני מכוון את הפיירול שלי שלא יפירע לאקספלורר ולשאר דברים שאני רוצה??????
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים בעזרת Program Control .באיזה תוכנה אתה משתמש ?בד"כ כשזו תוכנה שעדיין לא התחברה לאינטרנט , הוא יציג תיבת דו-שיח שבה תצטרךלבחור האם לאפשר גישה לאינטרנט לתוכנה הזאת .
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים אין כזה דבר firewall הכי טוביש כל מיני רמות של firewall לפי רמת התיפעול שלהם.zonealarm לדוגמא זה firewall שצריך ידע בשביל להפעיל לעומת norton שעושה כמעט הכל לבד (וכמובן מגן פחות בגלל זה)אתה מחשיב את עצמך כמישהו שיש לו ידע ומסוגל להגדיר ולתפעל firewall כמו שצריך? קח משהו מקצועיאם אתה מעדיף שהוא יעשה הכל לבד על חשבון ההגנה שלך קח משהו פשוט כמו הנורטון
פורסם 2003 באוקטובר 422 שנים הפיירוול הכי טוב הוא של נורטון. הכי בטוח עם המון אפשרויות(חלונות קופצים) ממליץ בחום. כולם יודעים שסימנטק הכי טובה בתחום ההגנה.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אני לא מת על סימנטק... עושים לי קצת בעיותאני משתמש בzonealarm ולפי דעתי הכי טוב, יש לו פול פיצרים, והכי חשוב, מגן עליך כמו שצריךממולץ
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מדריך ל-ZONE ALARM:http://www.airmp3.com/madrichon/zonealarm/zalarm1.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.