עבור לתוכן

xbox 360 -כמה שאלות על חיבור לאינטרנט.

Featured Replies

פורסם

יש לי XBOX ARCADE בסלון (המחשב לא קרוב), מה הדרך הכי פשוטה לחבר את הקונסולה לאינטרנט?

האם אני חייב את המנוי של הLIVE בשביל לשחק במולטיפליירים של משחקים? ואחרי שחיברתי אותה יש אפשרות לגלוש דרך הקונסולה באתרים?

תודה ושבת שלום.

פורסם

1-אם יש לך ראוטר בבית אתה יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי לקונסולה

שים לב צריך כרטיס מיוחד לקונסולה כי רגילים לא יפעלו

אפשרות שניה זה איזה קומבינה אם ראוטר -שיוצא גם יותר זול אבל ניראה חרא

(חפש בגוגל )

ולשחק מולטי אתה חייב LIVE זהב -סילבר זה רק לדמוים ושטויות אחרות

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לחבר אותו ישר למודם שישב לידו? זה חייב להיות אלחוטי? (הכרטיס רשת של הXBOX עולה יותר מ400 שקל).

פורסם

יש לך מודם בסלון ?

אם כן אז בטח -חשבתי שהמודם רחוק

פורסם

לא חייב שהחיבור יהיה אלחוטי, רק תשים לב שהקונסולה לא יודע "לחייג".

פורסם

וכן חייבים לשלם כדי לשחק , ואי אפשר לגלוש.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא חייב שהחיבור יהיה אלחוטי, רק תשים לב שהקונסולה לא יודע "לחייג".

מה הכוונה?

פורסם

הכוונה היא שהקונסולה לא יודעת "לחייג" לבד לספק האינטרנט שלך וליצור חיבור אלה חייבת להשתמש במכשיר שכן יודע לדוגמה ראוטר.

או מחשב.

הדרך הזולה יותר היא כזאת: אם יש לך ראוטר אלחוטי בבית, אתה קונה עוד אחד הכי זול שאתה יכול, מחבר אותו כ AP לרואטר השני ומניח אותו ליד הקונסולה.

פתרון כזה יכול לעלות סביב 200-300 ש"ח.

פורסם

הפתרון הכי פשוט הוא שהמודם ישמש כראוטר ופשוט להעביר חוט ביניהם , או מקסימום להביא סוויטצ' , או להשתמש בחיבור בלי חייגן.

תתקשר לספק האינטרנט שלך והם יסבירו לך מה לעשות (אם צריך בכלל מהצד שלך)

לא צריך להתחיל לחווט חצי בית , 2 APים ולהתחיל לחשוב על NATים שונים על כולה לחבר כבל.

ליביו

פורסם

זה ברור אבל לא כולם מוכנים לקבל נוסף באמצע הסלון. אני אישית הייתי נגד זה, אבל מצד שני אני קניתי את המתאם המקורי.

פורסם

גם אני הייתי נגד - פשוט קניתי PS3 (ועוד כמה סיבות)

שורה תחתונה היא שיש גם יתרונות לכבל - לדוגמא האופציה להעביר 1080P בסטרימינג.

ליביו

פורסם

תשמע לפעמים אין לנו ברירה, כמובן שיש טוב גם לכאן וגם לכאן. אבל בסופו של דבר הרי זאת לא הבחירה שלנו אלה של האשה.

תראה לי אשה אחת שתרשה שבסלון שלה יעבור כבל נוסף על כל האלו שאמרתה לה שהם חובה (רמקולים אחוריים וכדומה) והרי אני לא הולך לחצוב בקיר בשביל זה.

אז הנה עוד דוגמה קטנה לכמה אנחנו נשלטים :bash:

פורסם

אני נשוי, אז אני מכיר אישה אחת כזו (למרות שבדירה הקודמת לדוגמא האלחוט היה בשימוש ולא העברנו כבל).

וד"א - האישה פסלה על הסף את המראה החיצוני של הXBOX :)

(ומצד שני היא זו שהלכה והביאה WII , PS3 , דאגה לDSI והיתה איתי בקניה של הDSLITE).

וד"א שני - היא העבירה את הכבל בזמן שאני הייתי בעבודה.

ליביו

פורסם

אתה בר מזל, אני הצלחתי להביא את הxbox רק בזכות GH:world tour אחרת הייתי נשאר בחוץ.

אבל אולי יש עוד סיכוי להפוך אותה לקצת גיימרית אחרי הכל כל המשפחה ממש בקטע של לשחק GH בסוף שבוע כולל אותה והילדים.

פורסם

אצלי הנקודת התמכרות היתה FINAL FANTASY וDRAGON QUEST דווקא (והרבה ראטצ'ט וקלאנק).

חולת JRPG, וחולה על קונסולות (המחשב מבחינתה חוץ מCASUAL זה לא מכונת משחקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים