פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים הקוד עצמו שוקל 160Mb , וזה הרבה מאוד קוד ;Dמעניין איך כל הסיפור הזה יתפתח ...
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אוו הצלחתם להשיג משהו שהופץ בכל רשתות הP2P... גבריםהסיפור הזה לא ישפיע על 99% מאיתנוההשפעה העיקרית היא על ואלב
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים בסדר נגיד שכל הקוד נגנב. אני רוצה לשאול משהו כזה:מי לעזאזל משאיר כזה אוצר על מחשב שמחובר לרשת העולמית??!FFS , זה משגע אותי.
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אוו הצלחתם להשיג משהו שהופץ בכל רשתות הP2P... גבריםהסיפור הזה לא ישפיע על 99% מאיתנוההשפעה העיקרית היא על ואלבכן...כפי שאמרתי ונאמר פה מקודם,אבל ההשפעה הישירה היא עלינו...כי ואלו יכולה לדחות את יציאת המשחק למשל,צ'יטים וגרסאות פרוצות יצאו מיידית עם צאת המשחק,וואלו תעבוד הרבה כדי לתקן את הנזק...מה שכן זה שעולה נקודה מעניינת שכל העניין הוא תוצאה של ריגול פנימי ותעשייתי...שזה כבר סיפור בפני עצמו...
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים חבר'ה תרגעו אין שום דבר שאפשר לעשות עם הקוד - צ'יטים קראקים ושאר ירקות לא זקוקים לקוד עצמו, מי שינסה לתכנת משחק/משחקון ע"ס הקוד ימצא את עצמו מחפש עו"ד וכסף עד סוף ימי חייו לא בעיה להוכיח שהוא השתמש בקוד - כל הleak היה די מיותר - סתם כדי לעשות לvalve כאב ראש...
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אני לא יודע עם הבנתם או לאבקיצור בקוד הזה אין גרפיקה ומודליםאבל הוא מכיל את הSTEAM SYSCD KEY SYSוגם חלק ממנגנוני האבטחה של המשחקבקיצור זה עוד סיבה לדחות את המשחק לשנה הבאהולך תבין חברה שמשאירה כזה "אוצר" על מחשב שמחובר לאינטרנטמקווה שהם למדו תלקח=====================================ALSO SOME INFO ON TFC 2 IF SOMEONE GET SOMETHING ON THISPMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE*sorry spam*
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים שום סיבה... הכותר הוא בראש ובראשונה כותר Singel Player... פאצ'ים שישנו את הקוד יכולים תמיד להשתחרר בשלבים מאוחרים יותר לגירסאות הMulti.
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אני לא יודע עם הבנתם או לאבקיצור בקוד הזה אין גרפיקה ומודליםאבל הוא מכיל את הSTEAM SYSCD KEY SYSוגם חלק ממנגנוני האבטחה של המשחקבקיצור זה עוד סיבה לדחות את המשחק לשנה הבאהולך תבין חברה שמשאירה כזה "אוצר" על מחשב שמחובר לאינטרנטמקווה שהם למדו תלקח=====================================ALSO SOME INFO ON TFC 2 IF SOMEONE GET SOMETHING ON THISPMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE*sorry spam*לא נכון דחו את זה לדצמבר זה היה אמור לצאת ב 30 אבל ביגלל שפרצו עכשיו זה יצא בדצמבר בדקתי בפורמים של אלף ליף 2
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים התכונתי ל R0cKF0rD אני לא יודע למה אבל שכתבתי תהודעה שלישלך (OC) עדין לא הייתה
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים התכונתי ל R0cKF0rD אני לא יודע למה אבל שכתבתי תהודעה שלישלך (OC) עדין לא הייתהD:
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים ע"פ הת'ראד הזה, לחבר'ה באמת אין הרבה מושג...לא אם בכיר פונה בפורומים בבקשת עזקה מהקהילהhttp://www.halflife2.net/forums/showthread.php?s=&threadid=10692
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.