פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים טווב אני לא ממש יודע מה זה הסורס קוד אבל אני כמעט בטוח שזה המנוע שעליו מבוסס המשחק .. אני צודק?מישו יכול להסביר לי על זה ואיזה השלכות יש לזה זאת אומרת יהיה אפשר לשחק במשחק או בחלק ממנו?וסתם תביעו את דעתכם על זהלינק לכתבה: http://www.gamershell.com/news_BHalf-Life2BSourceCodeLe.shtmlנ.בכבר ראיתי את ההורדה של זה במספר מקומות
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים "too much code to be faked, but at the same time i find it hard to believe it wasn't delete yet from HL2 forums"
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים אתה צודקזה המנוע...אבל עדין חברות יצטרכו לקנות אותו בכדי להשתמש בו, או שהם רוצים לחטוף תביעות...משתמשים פרטיים יוכלו לפתח לעצמם משחקים יפים עם מנוע טוב (מנוע לא שווה גרפיקה!!)
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים המנוע הזה דיי חסר תועלת אלא אם אתה באמת מתכנת מקצועי שיש לך מושג מה לעשות עם זה...
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים זה היה צפוי... אבל אני דווקא קיוויתי לכך שהאלפא של המשחק או משו בסגנון ישתחרר לרשת (בדומה לתקרית Doom III).
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים או מיי גוד...גייב ניואל בהודעה רשמית לקהילה עם הודאה באמינות של קוד המקורhttp://www.halflife2.net/forums/showthread.php?s=&threadid=10692אני עדיין לא מאמין זה מתחיל להיראות רע...ד"א הקוד בסי פלאס פלאס...וופי....מגניב...אני מתחיל לתכנת את גרסת הסנייק העתיקה שעשיתי על המנוע החדש..!
פורסם 2003 באוקטובר 221 שנים על אף שאני לא מעריץ של Valve, אני מגלה סימפטיה כלפי גייב וכל החברה שם, כי זה ממש דבר מגעיל לעשות.שאדם חודר לפרטיות האחר זה מבין הדברים הכי מרגיזים שאפשר להרגישובכלל שבנוגע למשחקבטח שעכשיו יהיה אפשר לעשות צ'יטים לגרסת המולטי ביתר קלות..אני יותר ויותר שונא את העולם שלנו בכל יום שעובר..
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים הבעיה היא לא שימוש במנועהבעיה היא האלגורתימים המורכבים שהם עבדו עליהםועכשיו הם חשופים לכל חברה מזרח אירופאית דלת תקציב לקנות אותם לבד
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אממ, לא רוצה להשוויץ אבל יכולתי להוריד את ה32 מגה של המנוע, ויש שמדברים על 43 מגה, בכל מקרה, זה לא כל הקוד.
פורסם 2003 באוקטובר 321 שנים אממ, לא רוצה להשוויץ אבל יכולתי להוריד את ה32 מגה של המנוע, ויש שמדברים על 43 מגה, בכל מקרה, זה לא כל הקוד.כרגע לפי מה ששמעתי כל הקוד מונה 140 מגה בייטים חביבים שמחכים להעתקה בכל פינת ליט שמכבדת את עצמה...מה שכן זה שעולם המשחקים לא ישוב להיות כמו שהוא היה לפני המקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.