פורסם 2010 בינואר 2915 שנים שלום לכולםאני מחפש רדיו לרכבהשאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה?אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12Vאבל אני רק רוצה להיות בטוחתודה מראש
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים אתה כנראה תצטרך לכוון את תדרי הרדיו ע"מ לאפשר תדרים זוגיים/אי-זוגיים.יש רדיודיסקים שהדבר הזה נעשה בקלות ע"י מפסק או בהגדרות עצמן ויש מכשירים שצריך ממש לחווט מחדש את המעגל המודפס.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר אתה כנראה תצטרך לכוון את תדרי הרדיו ע"מ לאפשר תדרים זוגיים/אי-זוגיים.יש רדיודיסקים שהדבר הזה נעשה בקלות ע"י מפסק או בהגדרות עצמן ויש מכשירים שצריך ממש לחווט מחדש את המעגל המודפס.מזתומרת תדרים זוגיים/אי-זוגיים??
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים הקפיצות בהן הרדיו עובד, בהרבה מדינות עובדים בקפיצות של 0.2 (זוגיים או אי זוגיים), בארץ עובדים בקפיצות של 0.1 (91.8-91.9 וכו') וכל מכשיר שמגיע מחו"ל צריך לכייל עבור תדרי הרדיו בארץ.כאמור יש מכשירים שמאפשרים את זה בקלות ויש כאלו שלא, זה בדיוק מה שהוא מחפש למשל:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2421621בצע חיפוש בפורומים באתר שנתתי, הנושא הזה נטחן שם לעייפה.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר הבנתי למה אתה מתכווןאבל רוב הרדיו שאני ראיתי קופצים ב0.05כלומר91.091.0591.191.1591.2וכו'אז נראה לי שבקטע הזה לא תהיה לי בעיהחוץ מהעניין הזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת?בלינק ששמתי לי מדברים בעיקר על יבוא אישי ותהליכים מול המכסזה לא קשור אלי דודה שלי הולכת להביא לי את זה
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים חוץ מזה לא צפוייה בעיה אחרת.ובלינק ששמתי מדובר בדיוק על הבעיה הזאת, לא מוזכר אפילו במילה אחת יבוא אישי ומכס...ואם ראית את מכשירי הרדיודיסק בארץ, הם כבר עברו כיול.מעבר לזה, בצע חיפוש באתר שקישרתי אליו, יש לא מעט דיונים על זה.
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים מחבר התבלבלתי התכוונתי לומר שבאתר שנתת לי לא בלינק רוב הסטיקים באתר שם מדברים על יבוא אישי ומכס טוב בכל מקרה אני לא חושב שתהיה לי בעיה עם זה תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.