פורסם 2010 בינואר 2915 שנים אני יודע שקספרסקי ונוד32 נחשבות לטובות ביותראבל אני צריך אנטי וירוס בלי הרבה התעסקויות.מחיפושים בפורום מצאתי שלושה אנטי וירוסים מומלצים שהם חינמים : AVG,AVIRA,AVAST. (וגם אנטי וירוס מבית מיקרוסופט http://www.microsoft.com/Security_Essentials/)יש טובות יותר?איזה הטובה ביותר מבין השלושה? היא טובה יותר מנורטון?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים אני אישית מעדיף את AVAST עכשיו גם יצאה גירסה חדשה ניראת ממש טובנורטון עדיין עדיף על פני שתי התוכנות
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר אשמח לשמוע חוות דעת נוספות, במיוחד לאחר שיש חלוקה בהמלצות.אחדד את השאלה לכיוון נכון יותר - עדיף לי להשאיר נורטון לא מעודכן (לא מהווה סכנה?) או אנטי וירוס חינמי ואיזה?
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים משתמש כבר שנים בגרסא החינמית של AVG. אחת לחצי שנה-שנה עושה פרמוט למחשב. לא אוהב את כל התוכנות שבאות מסביב כדי להגן מפני כל שטות נוספת שעלולה להזיק למחשב. בגדולה עם מנורטון התעכזבתי מהגרסאות הישנות ככה שלא רואה שום סיבה לתת לה עוד צ'אנס במיוחד כשדוחפים לה גרסאת ניסיון בכל חור אפשרי.
פורסם 2010 בינואר 3115 שנים מצטרף להמלצה על mseכרגע אני משתמש בנוד32 כי כבר קניתי אותו , אבל כשיסתיים לי הרישיון אני מתכוון להתקין את mse
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.