עבור לתוכן

משהו פה עובד או עבד בבאג?

Featured Replies

פורסם

הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?

פורסם

עבדתי שם בסוף שנות התשעים, כשהייתי ילד. תלוי איזה תנאים מציעים לך, תראה אם זה שווה לך.

פורסם

דרור חזן :lol:

פורסם

אני עובד כרגע בבאג, סה"כ אין לי תלונות, עם תרצה יותר פרטים אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

פורסם

עבדתי שנתיים ברשת. שכר מינימום ועמלות. משמרות לרוב שש שעות. יותר אם יש שעות לא מנוצלות ואתה ביחסים טובים עם המנהל. סגן מנהל מרוויח קצת יותר ועושה לפחות שמונה שעות. צוות צעיר המורכב ברובו מסטודנטים וחיילים משוחררים. העבודה לא קשה מבחינה פיזית. לא מקבלים הרבה סוחרה כבדה (מחשבים ניידים, מדפסות) וסוחרה שמגיע בכמויות זה לרוב עכברים, מקלדות, כבלים, משחקים. מבחינה מנטלית הלקוח הישראלי קשה. הרבה צעקות בגלל מדיניות החזרת מוצרים של הרשת, אבל לא משהו נורא. גן עדן בהשוואה לתמיכה טכנית/שירות לקוחות. שכר תלוי בעיקר בסניף. במרכז אפשר להגיע למשכורת לא רעה בכלל. בפריפריה צריך להתאמץ יותר על כל מכירה. בסך הכל עבודה לא רעה בכלל בשלב זה בחיים.

פורסם

דרור חזן :lol:

הוא דווקא התקדם לא רע מאז. באג זה אכן משהו נחמד להרוויח בו כסף, ללא שום קשר לניסיון מקצועי בטכנאות/רשתות/כל דבר אחר הקשור לנשכורות גבוהות וניסיון דרוש לאחר מכן בחברות היי-טק.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי בתל אביב... שכר מינימום + עמלות.

6 משמרת.

לכמה כסף אני יכול להגיע?

פורסם

הוא דווקא התקדם לא רע מאז. באג זה אכן משהו נחמד להרוויח בו כסף, ללא שום קשר לניסיון מקצועי בטכנאות/רשתות/כל דבר אחר הקשור לנשכורות גבוהות וניסיון דרוש לאחר מכן בחברות היי-טק.

וואלה? אתה יודע מה הוא עושה? שנים לא ראיתי כאן תגובה שלו.

פורסם

כן מה הוא עושה היום באמת

פורסם

אם כבר עבודה, באיזה אתר אתם מחפשים?

פורסם

הציעו לי בתל אביב... שכר מינימום + עמלות.

6 משמרת.

לכמה כסף אני יכול להגיע?

בסביבות ה-4,000 - 4,500 כולל עמלות. שכר גבוה זה לא, אבל תחשוב שעובדים בתמיכה טכנית, שירות לקוחות, מתדלקים, מאבטחים רובאי 02, עובדי חברות כוח אדם מרוויחים את אותה משכורת בעבודה הרבה יותר קשה. אתה יושב בסבבה בסניף עם מזגן. אין לקוחות גולש באינטרנט. מידי פעם סחורה וספירות מלאי. עבודה לא רעה בכלל. בהמשך תוכל לסתדר על משרת סטודנט 2-3 משמרות בשבוע.

פורסם

כן מה הוא עושה היום באמת

קצת עוף טופיק לת'רד

אבל פייסבוק אומר על דרור חזן שהוא

Employer:

סלקום

Position:

טכנאי

פורסם
  • מחבר

בסביבות ה-4,000 - 4,500 כולל עמלות. שכר גבוה זה לא, אבל תחשוב שעובדים בתמיכה טכנית, שירות לקוחות, מתדלקים, מאבטחים רובאי 02, עובדי חברות כוח אדם מרוויחים את אותה משכורת בעבודה הרבה יותר קשה. אתה יושב בסבבה בסניף עם מזגן. אין לקוחות גולש באינטרנט. מידי פעם סחורה וספירות מלאי. עבודה לא רעה בכלל. בהמשך תוכל לסתדר על משרת סטודנט 2-3 משמרות בשבוע.

4000- 4500 למשמרת של 6 שעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים