פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים שלום לכולםמה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים)תודה רבה וחתימה טובה, יהודה
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים יש בעיה כאשר אתה מנסה? אם ההפעלה האוטומטית לא מצליחה נסה ישר את קבצי הSETUP. אצלי זה עשה את הבעיה הזאת ב98 וXP וב98 ככה פתרתי את הבעיה (לא רציתי לבדוק על הXP, שאחותי תתנחל על המחשב השני ;D )
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים הם דפוקים לגמרי (קונפי) זה לא עובד טוב בכלל, עד שילדה קטנה לא אמרה לי לא הבנתי, כשאתה מפעיל את זה ב companibility זה לכאורה עובד אבל הכל לא כמו שצריך: כל מני דברים לא לפי הסדר וסצנות שקופצות, לי זה נראה בדיוק אותו דבר, כלומר בסדר, אבל מסתבר שזה לא.נאלצתי לעשות דיואל בוט רק בשביל זה.
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים צר לי להודיע לךקומפי 1 לא תואם XP, אני קניתי לאחיינית שלי את 2 בגלל זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.