עבור לתוכן

רכשתי את הHD5750 ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו.

ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים)

ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

פורסם

מה זה "תוצאות פושרות"? באיזה משחקים?

הספק שלך סבבה לגמרי. אין לך מה לדאוג.

פורסם

באיזה 8800GTS מדובר ? 320 / 640 או 512 ?

אם מדובר ב 512 אז עדיין ה 5750 חזק יותר אבל לא בצורה משמעותית מידיי...

פורסם
  • מחבר

היה לי את ה512MB 8800gts הציג לי ביצועים ממש טובים עם כל הגדרות על EXTRA,ה5750 לעומתו מציג לי תוצאות פושרות במשחק COD:MW2 נאלצתי להוריד את פילטרים ואת רמת הפירוט בהגדרות של הדרייבר ל4X ולהגדיר יותר את הגדרות קרוב ל"ביצועים" במקום ל"איכות"..

ייתכן שהמחשב שלי כבר מיושן?[br]פורסם בתאריך: 28.01.2010 בשעה 15:30:23

מישהו יודע למה הכרטיס מציג לי ביצועים בינוניים? אולי יש לי צוואר בקבוק לפי המפרט של המחשב..? :s05:
פורסם

על איזה רוזולוציה מדובר? יכול להיות שהוא עובד מצוין ואתה מצפה ממנו ליותר מדיי..

פורסם

הבדלי הביצועים בין HD5750 לבין 8800GTS G92 הם דיי זניחים, אני אישית לא מבין את מהות השדרוג

משחקי COD אוהבים כרטיסי NV והגיוני שהכרטיס הקודם שלך ייתן ביצועים לא פחות טובים.

פורסם

אם לא הסרת דרייברים מסודר והתקנת חדשים יכול מאד להיות שמדובר גם בהתנגשות דרייברים

פורסם
  • מחבר

קניתי בגלל היציאה של הhdmi ובגלל התמיכה בDX11 שעתיד לבוא אבל כפי שאני רואה הכרטיס לא ניראה שיעמוד במשחקים החדשים.. אני משחק ברזולוציה 1680X1050.

אני נורא מאוכזב מATI מאז ומעולם היו לי תמיד כרטיסים מבית Nvidia חשבתי שיש אולי תחרות מסויימת בין החברות אבל הפערים עצומים לטובת Nvidia.. לא מובן איפה התחרות בינהם פה..אבל לא משנה זה כבר דיון אחר.

הסרתי את הדרייברים כמו שצריך התקנתי את הכי חדש 10.1 עדיין לא מתלהב מהביצועים... בשביל לעשות חיבור בין שני כרטיסי מסך אני צריך לוח אם תואם?

אולי אני יקנה עוד אחד נאלץ יותר נכון אי אפשר לשחק כך..

פורסם

זה שלא עשית מחקר כמו שצריך לפני הקניה זאת אשמתך נטו, ל ATI או ל NVIDIA אין שום קשר לזה.

פורסם

קניתי בגלל היציאה של הhdmi ובגלל התמיכה בDX11 שעתיד לבוא אבל כפי שאני רואה הכרטיס לא ניראה שיעמוד במשחקים החדשים.. אני משחק ברזולוציה 1680X1050.

אני נורא מאוכזב מATI מאז ומעולם היו לי תמיד כרטיסים מבית Nvidia חשבתי שיש אולי תחרות מסויימת בין החברות אבל הפערים עצומים לטובת Nvidia.. לא מובן איפה התחרות בינהם פה..אבל לא משנה זה כבר דיון אחר.

הסרתי את הדרייברים כמו שצריך התקנתי את הכי חדש 10.1 עדיין לא מתלהב מהביצועים... בשביל לעשות חיבור בין שני כרטיסי מסך אני צריך לוח אם תואם?

אולי אני יקנה עוד אחד נאלץ יותר נכון אי אפשר לשחק כך..

ה 5750 חזק יותר מ 8800GTS לכל סוגיו, אוליי לא הקפיצה שציפית, אבל עדיין יש הבדל...

אני מציע שתתקין DRIVER SWEEPER,

כנס להוספה הסרה ותוריד כל מה שקשור ל NVIDIA ו ATI, תעלה במצב בטוח ותריץ DRIVER SWEEPER (שהתקנת קודם ) וגם שם, תמחוק כל מה שקשור ל NVIDIA ו ATI, תעלה במצב רגיל ותתקין שוב את הדרייבר האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים