עבור לתוכן

נייד עד 3.5 אש"ח - trackpoint ומסך מאט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות מחשב נייד, עד איזור ה-3.5 אש"ח. יש לי כרגע IBM T42, ואני לא יכול לוותר על ה-trackpoint, כך שזה תנאי הכרחי. גם מסך מאט הוא תנאי הכרחי. אני מעדיף מאוד שיהיה עם WIN7 ולפחות 3 ג'יגה זיכרון. כל שאר הפרטים פחות חשובים. אילו מחשבים עונים על הדרישות האלו?

פורסם

תנסה למצוא שאריות של Lenovo Thinkpad SL400/SL500 בחנויות. הייתי ממליץ על הSL410/SL510 החדשים, שלהם יש trackpoint אבל הם עם מסך מבריק. גם לגבי SL400 צריך לבדוק - חלק מסוים מהדגמים באו עם מסך מבריק. הSL500 שראיתי בארץ כולם היו מאט.

פורסם

מה לגבי SL300?

פורסם

מבריק.

פורסם

לא ציינת מה גודל המסך הרצוי (אני אישית לא ממליץ על נייד גדול מ-14)

בכל אופן, אם אתה רוצה מחשב איכותי הייתי ממליץ להגדיל את התקציב או לקנות יד 2 עם אחריות יצרן. (T400 למשל)

זאת בהנחה שהתרגלת לאיכות של ה T42 ולטראקפד. יש לי הרגשה שסדרת ה SL תרגיש כ-downgrade.

אבל אם התקציב לא יכול להימתח או שאתה חייב לקנות מחנות - אז אכן ה SL הוא האופציה שלך, אם תמצא אחד עם מסך מאט.

פורסם
  • מחבר

גודל המסך הרצוי הוא 15.4/15.6, אבל במחיר הנכון ועם התכונות הנכונות אני אהיה מוכן להתפשר על 14.1.

חשוב לי גם מאוד WIN7, בגלל הפער האיכותי הגדול לעומת ויסטה. אני יכול למתוח את התקציב עד לאזור ה-4.5, אם זה יצדיק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים