עבור לתוכן

האם אפל יתחילו את מהפכת הטבלטים? האירוע של אפל מתחיל עכשיו

Featured Replies

פורסם

בכיף. אני אהנה ממאגר אפליקציות ענק ואיכותי שעובר סינון קפדני, אתה תגלוש שעות באינטרנט כדי לחפש איזה תוכנה עלובה. אבל העיקר לא מכתיבים לך. איזה גבר.

מה הלאה, אתה אולי מעוניין בסינון אתרים שתוכל לגלוש רק באתרים שסטיב ג'ובס אישר לך שהם אתרים טובים?

ומה עם סרטים, אולי תרצה לראות רק סרטים שסטיב ג'ובס (והחומרה המהוללת של ה-ipod touch המגודל) מאפשרים לך לצפות?

או רק ספרים מהוצאות ספרים שאפל עובדת איתם?

או רק משחקים של חברות שמסכימות להעביר 30% רווח למכנסיו של סטיב ג'ובס?

או רק שירים שאפל מוכנה למכור ב-itunes שלה? (אגב, יש שירים בעברית ב-itunes?)

הייתי מציע לך לקרוא את זה: (נא להחליף את השם "יחזקאל" בשם "סטיב ג'ובס")

http://www.hofesh.org.il/articles/god/kiss.html

ואני חושב ש-The Arcane סיכם טוב מאוד את דעתי על "חמשת הדברים ש-IPad מסוגל לעשות שמכשירים אחרים לא יכולים

אני חושב שאפשר לסכם במשפט אחד ש:

lev-27 הוא ל-ipad כמו שקרירין הוא ל-wii

• תגובות 210
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שפייטר הוא לN900?

פורסם

האמת אחרי שראית את מחיר האביזרים של אייפד ירדתי מהמכשיר. 30$ נרתיק, 70$ מקלדת, 30$ מתאמים, 30$ iWork. למחיר בסיס צריך להוסיף 160$ רק לחימום. האמת נראה לי ארכוש נטבוק עסקי של לנובו X100 ב-500$ ברגע שתצא גרסת מעבד כפול ליבה.

פורסם
אני חושב שאפשר לסכם במשפט אחד ש:

lev-27 הוא ל-ipad כמו שקרירין הוא ל-wii

אני לא ממליץ היום לאנשים לקנות את הWII

זה שאני משחק בו או בכללי חושב שיש לו גם דברים טובים לא אופך אותי ללא אוביקטיבי

אם הייתי קונה היום קונסולה הייתי קונה PS3 -אבל יש לי מחשב חזק ואני לא מרגיש צורך בקונסולה נוספת כרגע

בכל מקרה בעניין הIPAD וכביכול ה"סינון איכותי לתכנים "

יש כל כך הרבה זבל לאיפון בתשלום אז מה בדיוק ה"סינון האיכותי "

מזכיר לי את ה"בקרת איכות" של נינטנדו שעד לא מזמן בעלי קונסולות HD ירדו על נינטנדו שהיא לא מסננת תכנים שבפועל היום יש גם המון זבל לHD

"בקרת איכות" או סינון תכנים איכותי " או כל מושג אחר לתאר את זה פשוט לא כלכלי למוצרי מינסטרים מהסוג הזה

ומדובר בחברות למתרות רווח

מה תסנן תוכנות אנה מונטנה ? ברבי ?ברץ ? סירטוני האח הגדול ? ועוד זבל ממוסחר אחר ?

אז תפסיד קהל מאוד גדול שצורך את זה

ותבדוק טוב ותראה אפל מנסה למצוא חן בעיני הציבור הרחב ובגלל זה מסננת תכנים שפוגעים בציבור הזה לפי איך שהם רואים את זה

בגלל זה יש סינון על פורנו למרות שפלבוי מותר כי הוא כביכול לא פורנוגרפי או פוגע בעיני הציבור הרחב

אבל זה לא אומר שאין המון זבל אחר כי בעשרות אלפי תוכנות ומשחקים שיש הרבה מאוד זה זבל

פורסם

700 אלף גולשים הולכים להיפרד מתכני פלאש באינטרנט... :kopfpatsch:

פורסם

700 אלף פראיירים מטומטמים.

גם אם זה באמת שווה משהו, מי קונה מכשיר יקר ברגע שהוא יוצא בלי לקרוא ביקורות ולוודא שהוא אכן שווה משהו?

פורסם

בלי שום חיבור נורמלי... לא יודע, יש מספיק חברים בכת של APPLE אז אני לא דואג

אני בנתיים מרוצה מהV7 שלי, טאבלט/MID של 7 אינץ נחמד, מריץ HD יש לו USB ויש לו אפילו HDMI מה אני עוד צריך... הוא אפילו בא עם 3 מערכות הפעלה ועולה חצי מהIPAD

לך תבין אנשים היום

פורסם

חייב לציין שהתמונות ממש טובות , מין אירוניה כזאת שיש בה חלק מן האמת , עד כמה שזה עצוב

ולכל חסידי הפלאש , אנחנו לא מזלזלים בפלאש , אבל צריך להבין שזה לא כשלון ידוע מראש ,

אני אישית ואני בטוח שיש עוד הרבה כמוני שונאים פלאש , זה כבד , איטי , נתקע לפעמים , ולא נוח לעבוד איתו ולגלוש בו ,

השימוש היחיד בו כמו שאמרו מקודם , זה סרטונים , מצגות , ומשחקים שאפשר לדחוף אותם

לא חושב שהוא כל כך יחסר באיפד...

פורסם

אוי נו באמת... לכל מוצר בעולם יש חסרונות. בתור אחד שמחזיק DSi ובעבר החזיק את הגרסה הראשונה של DS אני יכול לציין לא מעט חסרונות. אבל אני גם יכול לציין יתרונות שגרמו לי להעדיף DS על פני PSP ונותנים לי שעות של הנאה כל פעם שאני משחק. באותה מידה אני יכול להגיד מי האידיוט שמסוגל לשחק במכשיר עם רזולוציה 192x256, מסך 260K צבעים, בלי HD, עם מעבד 133MHz ומשחקים עם גרפיקה מאמצע שנות ה-90. אבל עובדה שיש. נינטנדו מכרו מעל 100 מיליון יחידות. גם זו תסמונת שטוקהולם?

לאייפד יש חסרונות ויתרונות. לדעת הצרכנים היתרונות עולים על החסרונות וזה מוצר שיתן להם אלפי שעות הנאה. באיזה זכות אתם קוראים להם אידיוטים? מי אתם בכלל שתבקרו אנשים ותשללו זכות קיום של המוצר הזה? אני יכול לחרבן טוב מאד על כל החברות שאתם אוהבים ולציין כל כך הרבה חסרונות שהפורום יקרוס. די, יש גבול. אנחנו חיים בשוק חופשי, בכלכלה חופשית, במדינה חופשית. לא אוהבים, לא רוצים, אל תקנו.

פורסם

יש לHTML5 פתרונות גם לדברים אחרים שמשתמשים בפלאש חוץ מהרצת וידאו?

הרי האינטרנט מלא במשחקים ואפליקציות וממשקי פלאש חוץ מסרטים וסרטונים.

יש פתרונות לזה בHTML 5 או בכל טכנולוגיה אחרת שהiPad תומך בה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים