פורסם 2010 בינואר 2715 שנים היי..ברשותי LENOVO חדש G550.עם כרטיס מסך NVIDIA G210Mסה"כ אני מאוד מרוצה מהחבילה..אבל, וזה אבל גדול.האוורור במחשב נדלק ונכבה באופן לא סדיר - נדלק כל 10 שניות ל-5 שניות ומפסיק... וזה לא נעצר!אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח.צירפתי תמונת מסך מ CPUID HWMonitor של טמפרטורות.. מי שיכול להעיף מבט.. 1. למה טמפרטורת BUS ככ גבוהה? זה אמין?2. אני רואה שבעיית המאורר נפוצה בקרב המשתמשים. מישהו מכיר פתרון?תודה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים תפנה למעבדה, הייתה לי בדיוק אותה הבעיה קיבלתי מחשב חדש - בעיה מורטת עצבים
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר תפנה למעבדה, הייתה לי בדיוק אותה הבעיה קיבלתי מחשב חדש - בעיה מורטת עצביםסבבה תודה..סתם לצורך העניין, כמה זמן לקח עד שקיבלת מחשב חדש מרגע השליחה לחברה, והאם נתנו לך מחשב חלופי?בנוסף.. האם זה עובד עכשיו כמו שצריך, וכמה זמן?תודה רבה..
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים את התקלה פתחתי ויום אחרי הגיע שליח לקחת.זה הגיע למעבדה כמה ימים אחר כך אבל נתקע אצלם משהו כמו שבוע וחצי.בסוף אמרו לי שזה לוח ויש להחליף, אם המחשב ממש חדש אל תסכים כי ע"פ חוק הגנת הצרכן אם קיבלת מוצר חדש פגום אתה זכאי להחזר כספיאו למחשב חדש - אני מאוד ממליץ לך לעשות זאת מול החנות שקנית ולחסוף לעצמך את הכאב ראש.בעיקרון זה היה ממש מעצבן, הרעש מהמאוורר מוציא אותך מהדעת משום שכאילו ואין תיאום בין החום לעבודה.מתחיל מפסיק מתחיל מספיק.במחשב הנוכחי כבר חודש עבודה (טפופטפו) והוא עובד תקין, אני לא אשקר לך ואגיד שהוא ממש שקט, רוב הזמן הוא בכלל לא עובד ואם הוא עובד אז אינטנסיבי למשך דקה או שתיים ואז שקט עוד חצי שעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.