עבור לתוכן

מסכי 15.4 ומסכי 15.6 במחשב ניידים - יש הבדל ?

Featured Replies

פורסם

קראתי פה ובעוד כמה מקומות בהמלצות שגוגל סיפק ולא ממש הבנתי.

אני מחפש מחשב עם מסך 15.6 אבל שיהיה קשיח (לפני שבוע/יים) פירסמתי כאן הודעה עם בקשה למחשב כמו ה-Latitude E6400 מבחינת איכות חומרים אבל עם גודל מסך 15.6 והתלבטתי עם ה-XPS16 שהוא עונה על כל הדרישות שלי חוץ מהקטע של הגימור המבריק.

מישהו אמר לי שיש סדרת Latitude עם מסך יותר גדול מ-14.1 והוא 15.4 והוא אמר שממש אין הבדל בינו לבין ה-15.6.

מישהו מחנות מחשבים בנהריה אמר לי שנכון אין שום הבדל ושאצל דל 15.4 זה ממש שווה ערך בגודל ל-15.6.

אני פשוט מפעם אחת שראיתי מחשב 15.4 של HP בחנות ראיתי שהמסך יותר מרובע ומוזר כזה.

אז שאלתי היא כזו - האם ה-15.4 ב-Latitude ממש כמו 15.6 ואני לא אראה הבדל ניכר ואני לא אראה שהוא מרובע מדיי ולא מלבני ?

תודה רבה למשיבים :xyxthumbs:

נוסף בעריכה :

שאלה נוספת למי שיש Latitude 14.1 מה גודל המסך בס"מ אורך וגובה ? זה ממש יעזור לי, אם ההבדלים ממש מינורים אז יש מצב שאני בכלל לא אצטרך 15.6 ושדווקא 14.1 יתאים לי מאוד.

פורסם

מסכי 15.4" הם ביחס 8:5 (16:10).

מסכי 15.6" הם ביחס 16:9 כלומר יותר רחבים.

הLatitude הנוכחיים (עד סדרת E5500/6500) הם עם מסכי 15.4". החדשים שיצאו עוד מעט יהיו 15.6".

במסכים החדשים יחסית לישנים אתה מרוויח רוחב ומפסיד גובה.

לגבי מימדים של מסכים, לך לאתר הבא:

http://members.ping.de/~sven/dpi.html

תכניס אורך אלכסון ורזולוציה, והוא ייתן לך גובה/רוחב מדויק בסנטימטרים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה !

אבל רגע מה זאת אומרת בחדשים שייצאו - יצאו מסכי 15.6 ? מתי הם ייצאו איפה אפשר לקרוא עליהם ולגבי יותר מידע ?

אני משוטט לאחרונה הרבה באתר של Dell ולא ראיתי משהו אבל לא בטוח שחיפשתי במקום הנכון.

אני אשמח לקבל ממך או מכל מישהו אחר קישור לחדשים ומה שם הסדרה החדשה.

אבל מה - היה שם מחשב שממש נדלקתי עליו - Alienware ממש מחשב קטלני המחיר סביר כאילו בסביבות ה-5,000 שקלים...

הייתי קונה אבל החסרון היחיד שלו (חוץ מהמשקל 4 קילו שזה פחות משנה לי) שהמידות שלו זה 30 ומשהו ס"מ על 30 ס"מ שזה ממש ענק למחשב 15.6...).

פורסם

Alienware ממש 5.4K???

תנסה קצת הרבה יותר באזור ה10...

מה שכן אתה יכול לבחון את סדרת הSTUDIO ואו הINSPIRON 1564 החדש...

זה יותר באזור התקציב הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים