פורסם 2010 בינואר 2615 שנים יש לי רמקולים Altec lansing ATP3יש לי אפשרות לחבר אותם ל LCD עם מתאם כלשהו? ללא רסיבר!אם כן אפשר הסבר על החיבור וכיצד נראה המתאם.תודה
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים לא אמורה להיות בעיה, אם יש לך בטלויזיה יציאה לרמקולים (2 יציאות RCA אדומה ולבנה) אתה צריך לחבר כבל מתאם שבקצה אחד יש יציאת PL - (כמו באוזניות של ווקמן) ובצד השני 2 יציאות RCA. וכך לא תהיה לך בעיה. פין ה PL יכנס לסאב של ה ATP3 ושני פיני ה RCA יכנסו לטלויזיה.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר ניסתי לחבר כמו שציינת,אך לא שומעים כלום מהרמקולים שחיברתייש עוד משהו שאני אמור לעשות?יש לציין שכאשר אני מחבר את ה DVDאני מחבר את האחדוום והלבן מה DVD לטלויזיה,זהו אות המקום שחיברתי את הקמולים בטלויזיה, אך כמו שציינתי לא שומעים ברמקוליםמה לעשות?זו הטלויזיה שאני רוצה לחבר לה את ה ATP342" Pilot LCD TV FULL HD דגם PIL4200CHבקישור הבא:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=2
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים שים לב ואל תתבלבל בין כניסת AV ליציאת AV אתה צריך יציאת AVאתה צריך כבל שמצד אחד יש לו שני RCA זכר שיתחברו ליצאת ה- AV ומצד שני יהיה PL נקבה 3.5 מ"מ שאליו תחבר את הרמקולים.
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים מחבר האם אתה מזהה את החיבור שאתה מציין ב LCD ששמתי קישור אליו בהודעה הקודמת?
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים סימנתי בחצים אדומים את שתי היציאות שאתה צריך.ראה תמונה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.