עבור לתוכן

לא יכול להריץ gpedit.msc על יוזר אדמין

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי:

היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן.

התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכול לעשות? יש לי רק משתמשים שמוגדרים בקבוצה של Administrators...

הבעיה היא שאני כעת לא יכול להפעיל שום תוכנה חוץ מהדפדפנים וגם אין לי גישה ללוח הבקרה.

שחזור הרג'יסטרי מדיסק ההתקנה יכול לעזור? האם יהיה מידע שיאבד לי חוץ מאשר צורך להתקין מחדש דרייברים ותוכנות? האם יש דרך אחרת? ניסיתי למשל להיכנס במצב בטוח עם commant prompt וגם בלי, אבל ללא הצלחה- המחשב נדלק מחדש ולא מצליח להיכנס במצב בטוח...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2010 בשעה 12:14:16

הסתדרתי בסוף, מה שעשיתי היה דרך start-->run-->browse... זה לגשת לתיקיה System32 תחת התיקייה

של Windows. שם ניגשתי לתיקייה (המוחבאת) GroupPolicy, מחקתי את הקובץ gpt.ini ואת הקבצים Registry.pol שבתיקיות User ו-Machine.

אתחלתי את המחשב, נכנסתי מחדש לחשבון המנהל ונראה שזה חזר לברירת המחדל.

השאלה שלי היא כזאת בעצם אחרי כל מה שקרה:

-לבטל בכלל את השימוש בחשבון אורח? האם להתעסק ב-Administrative Templates שב-User Configuration עבור חשבונות שהם לא חברים ב-Administrators? (נניח בקבוצה Users?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים