פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים כאוהד מכבי חיפה גאה היום אני מוריד את הכובע בפני הפועל ת"א והאוהדים שלה שעלו לרבע גמר גביע אופ"א . אולי זה לא יעניין אותכם אבל עדיין בטוח יש פה כמה שגם חושבים כמוני.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים משחק אלוףוהאיטלקים האלה כאלה מרביצנים!וגם ניר רחמין הזה הביא חתיכת משחק!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים כאוהד מכבי חיפה גאה היום אני מוריד את הכובע בפני הפועל ת"א והאוהדים שלה שעלו לרבע גמר גביע אופ"א . אולי זה לא יעניין אותכם אבל עדיין בטוח יש פה כמה שגם חושבים כמוני. זה כדורסל או כדורגל..?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ראיתי את כל המשחק חוץ מהפעם שהאיטלקים קלעו גול (הורדתי את הכלב שלי)לא תהרגו אותי נכון?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אתה עד כדי כך לא מתמצא??? אחחחחח...... : כנראה שלא... אז מזה....? וזה אמור להיות טוב..?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים זה ההישג הכי טוב בתולדות הכדורגל הישראלי וזה גם מכניס הרבה כסף ... בו לא נגזים
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ניצחון מדהים!!!! אני לא מאמין שסיחקנו יותר טוב מפארמה!!!!! ועוד הם אלו שיצאו העלובים עם המכות שהם הכניסו לנו למרות שגם לנו היו כמה דקות כאלו בהתחלה.... :
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחלה בלעדית ליכשהייתי ממש קטן , קיבלתי שוט מאמא שלי לתוך הפנים , היא הייתה שוערת בבית ספר , העיפה אותי קיביני#ט עם הכדור , מאז יש לי פחד ממשחקי כדור , שזה כולל כדורסל , כדורגל , כדורעף , טניס , כדור מים ועוד איזה משהו . טניס שולחן וכאלה שיש בהם כדורים קטנים , אני עוד איכשהו מסתדר איתם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.