פורסם 2010 בינואר 2515 שנים טוב אני צריך לקנות ראוטר חדש במקום הראוטר הישן שלי אני כבר הלך על אחד שתומך גם בN אבל אני רוצה להיות בטוח שיש תמיכה בWII (אני יודע שהWII תומך ברק עד G אבל אני רק רוצה שיפעל )
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים אין שום בעיה.אתה צריך לבדוק שהוא תומך גם בG (למרות שעם המהירויות חיבור בארץ, והרוחב פס שהWII צורך - הוא לא צריך יותר מB)ליביו
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מחבר ליביו יש לי כבר 12 מגה אני לא מבין גדול בראוטרים וכניראה גם ישנים על הניר יכולים לתמוך בהרבה יותר הבעיה ששלי במהירות כזאת ואם חיגן מתנתק הרבה פעמים ולא חוזר להתחבר אוטומטית חוץ מזה בקרוב יהיה לי סטרימר בתקן N
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים קרירין - זה בסדר - גם B תומך ב12 מגהביט בדיוק.והישנים לא רק על הנייר תומכים יותר , אלא גם בפועל , התקנים האלו (G) לא ממש חדשים, ולא מהווים איזה פלא או הישג טכנולוגי אלא סטנדרט בן 3-4 שנים במכשירים פשוטים.לגבי בעיית החייגן - נו , זה מה שקורה עם ראוטר ב150 ש"ח שמצפים שיעשה הכל.ליביו
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר בלילה היה לי בעיה באינטרנט שלא פעל בכלל בעצם עד עכשיו כרגע בה טכנאי של HOT וסידר את זה -היה צריך מגבר לתמוך בזה אז אולי הראוטר עדיין ימשיך לתפקד צריך לבדוק -כרגע אין לי זמן הולך ליתאמן בקאנטרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.