עבור לתוכן

איך LENOVO G550 99G?

Featured Replies

פורסם

תומר שלום,

בגדול הוא מחשב מצוין, איכות המסך (LED) שלו מצויינת ובעלת תאורה חזקה, הרמקולים שלו חזקים למדי ביחס לשאר הניידים שמגיעים עם רמקולים סטנדרטים (לא בהשוואה ל Altec Lansing , Harman Kardon ) , המקלדת המלאה נוחה מאוד להקלדה, ומבחינת המפרט שלו -

מאיץ גרפי של נווידיה AKA סדרת G100 עם תמיכה בדיירקט איקס 10, מספק מענה הולם גם ליישומי גרפיקה, תוך כדי שמירה על אורך חיי סוללה כאשר אין שימוש ביישומים גרפיים.

ארבעה גי'גה זיכרון שהם די והותר .

מעבד T4300 שהוא מעבד מצויין שמספק מענה הולם ליישומים כגון אופיס, שוטטות באינטרנט, צפייה בסרטי HD , ושאר מדיה למיניהם..

המחיר שמוצע לחברי בזק "הרגילים" הוא לא אטרקטיבי מכיוון שברשתות הגדולות (שקם אלקטריק, באג, אופיס דיפו) הוא נמכר במחיר זול יותר, אבל המחיר המוצע ללקוחות החבילת גלישה הוא באמת מאוד אטרקטיבי .

החסרונות שאני יכול למנות בנוגע למחשב זה הם:

1) הוא נראה פשוט (סגנון עסקי), ועושה רושם של חומרים זולים.

2) חיבורים מינימאלים, USB , VGA , MIC RJ45 וזהו ..

3) מערכת הפעלה 32BIT

אבל חשוב לי לציין שלדעתי הם בטלים בשישים לנוכח היתרונות.

לסיכום, מניסיון, אני מאוד ממליץ על המחשב, בעיקר בהתחשב בנתון "העלות מול תועלת" .

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ את הנושא הזה,אבל זה חשוב לי,היום אני רוצה לקנות אותו והמוכר ב-HI-FI אמר לי שהוא מחשב לא טוב...

האם הוא מנסה לקחת ממני יותר כסף ולהעביר אותי למחשב יקר או שהוא באמת צודק?

כי DKILLER כתב פה שזה מחשב טוב,אבל המוכר אולי מנסה לעבוד עליי או צודק ואומר שהמחשב לא משהו ועדיף משהו אחר...

פורסם

אני לא מבין למה צריך להגיב על כל משפט שכל אחד זרק.

מאיפה אני אמור לדעות מה בראש שלו?

"מחשב לא טוב" או "מחשב מעולה" כל אידיוט יכול לומר בלי שום גיבוי.

למה לא טוב?

מה כן טוב?

מה ההבדלים?

פורסם

אמנם סידרו את הבעיה של המאוורר (בעיה בייצור של הדגם - ובכל העולם), אבל קח בחשבון שהמחשב לא שקט בכלל.

בהחלט שומעים שהוא עובד, מבחינתי זה חסרון. (כדי שתבין - אני עם המחשב עובד על השולחן, והטלוויזיה די רועשת בחדר - ואפשר לשמוע את המחשב עובד).

המפרט לא רע..

כמשתמש אני יכול להגיד - עד 3000 שקל למפרט הזה (כרטיס לא מובנה) וכולל שנתיים אחריות - סבבה - אפשר לקנות.

המסך לא רע, הסאונד כמו בלפטופ, המקלדת הנומרית קצת קטנה.. אבל זה עניין של הרגל.

בשום אופן לא לקנות את המחשב הזה עם פחות משנתיים אחריות. (ובעצם כל אחד אחר..).

הוא נמכר בסביבות ה 500 דולר בחו"ל. רק בארץ הוא כ"כ יקר - זה מחשב VALUE LINE שבארץ עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא (ולא שהוא לא, פשוט בוא נראה מה קורה עוד שנה ואיפה האמינות של הדגם עומדת).

למיטב ידיעתי, לנובו (עדיין) לא הוכיחו אמינות במכונות שהם מייצרים, להוציא מהמשוואה את ה T61 שהוא שלהם, אבל לא באמת שלהם (IBM).

וזו לא סיבה לא לקנות.. פשוט לדאוג לאחריות.

פורסם

המחיר שמוצע לחברי בזק "הרגילים" הוא לא אטרקטיבי מכיוון שברשתות הגדולות (שקם אלקטריק, באג, אופיס דיפו) הוא נמכר במחיר זול יותר, אבל המחיר המוצע ללקוחות החבילת גלישה הוא באמת מאוד אטרקטיבי .

כשדיברתי עם בזק לגבי מנוי ל-5 מגה המחיר היה 20 ש"ח ל-6 החודשים הראשונים ו-102 ש"ח ל-6 החודשים הבאים (התחייבות לשנה).

ואם רציתי לרכוש את אחד הלפטופים, מחיר האינטרנט קפץ ל-102 ש"ח לכל השנה. הפרש של כ-500 ש"ח.

לא ממש אטרקטיבי.

פורסם

אמנם סידרו את הבעיה של המאוורר (בעיה בייצור של הדגם - ובכל העולם), אבל קח בחשבון שהמחשב לא שקט בכלל.

בהחלט שומעים שהוא עובד, מבחינתי זה חסרון. (כדי שתבין - אני עם המחשב עובד על השולחן, והטלוויזיה די רועשת בחדר - ואפשר לשמוע את המחשב עובד).

משהו שאולי תרצה לנסות - להתקין את TPFanControl שיכולה לשלוט במהירות המאוורר.

http://sourceforge.net/projects/tp4xfancontrol/

זה תוכנן במקור למחשבי T43, אבל עובד בכל Thinkpad שניסיתי עד עכשיו. לא יודע אם זה יעבוד עם מחשבים אחרים של לנובו, אבל זה יכול להיות ניסוי מעניין.

הוא נמכר בסביבות ה 500 דולר בחו"ל. רק בארץ הוא כ"כ יקר - זה מחשב VALUE LINE שבארץ עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא (ולא שהוא לא, פשוט בוא נראה מה קורה עוד שנה ואיפה האמינות של הדגם עומדת).

בארץ הוא יקר יותר באופן יחסי כמו כל דגם אחר. מחשבים שנמכרים בארץ במחיר שלו נמכרים גם בחו"ל (ליתר דיוק בארה"ב - משום מה אנשים חושבים שבכל ארץ בחו"ל זה אותו מחיר) באותו מחיר שהG550 נמכר שם.

למיטב ידיעתי, לנובו (עדיין) לא הוכיחו אמינות במכונות שהם מייצרים, להוציא מהמשוואה את ה T61 שהוא שלהם, אבל לא באמת שלהם (IBM).

T61 הוא של לנובו ב100%. עסקת המכירה של כל עסק הלפטופים מIBM ללנובו הושלמה עוד לפני הT60. על הT60 עוד אפשר לטעון שחלק מהפיתוח נעשה תחת הכובע של IBM (למרות שהייצור עצמו היה של לנובו גם קודם לכן).

דווקא בעיות האמינות היותר קשות היו במחשבי הT4X, שהם מזוהים עם ה"קלאסיקה" של סדרת הThinkpad, ויצאו הרבה לפני שהעסק נמכר ללנובו.

אבל ברור שמחשבים עסקיים ומחשבי value לא באותה קטגוריה. עם זאת, דגמי מחשבים ניידים מתחלפים בימינו כל-כך מהר, בלי שום קשר ליצרן, שאין שום דרך לדעת עד כמה דגם ספציפי אמין, עד הרבה אחרי שהוא כבר ירד מהמדפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים