עבור לתוכן

מחפש מדפסת משולבת, פשוטה טובה חסכונית וקטנה. בתקציב של בערך 500-600 שקל

Featured Replies

פורסם

הכותרת נונתת את רב המידע.

אני מחפש מדפסת שתעשה הכל, גם סריקה וגם פקס (אשמח לקבל גם אלטרנטיבות בלי פקס)

לא חושב שצריך מדפסת לייזר משום שלא מדובר על כמות ענקים של הדפסות, אני מניח שמשהו כמו בערך 5 דפים בממוצע ביום משהו כזה.

לא משהו מאוד דרמטי.

אבל אני מחפש מדפסת שתתפיס באיכות טובה, כולל בצבע, שלא תהיה זללנית יותר מדי, שתהיה מהירה יחסית חסכונית שקטה וכד...

נראה לי שאני לא מחפש משהו מיוחד מדי, ואני יודע שמדפסות היום זה עסק דיי זול, אני פשוט רוצה לבחור בחירה חכמה.

אז אשמח לשמוע הצעות באזור ה 500-600 שקל, של מדפסת משולבת (פעם רק עם סורק ופעם גם עם פקס)

אהה תכונה ספציפית קצת לא שגרתית שבהחלט תחשב כבונוס (אבל לא חובה) היא אלחוטית. שלא צריכה חיבור למחשב (אם יש חייה כזאת, וא איך זה עובר, אינרטנט? בלוטוס ?)

תודה :)

פורסם

אני לא מבין גדול במדפסות, אך אני אגיד לך מה לא לקחת.

לקסמרק ודומתיה לא לקנות.

BROTHER סבירות.

ובאמת זה אולי ישמע דבילי, אבל המומלץ ביותר HP.

אמינות וטובות.

מדפסות אלחוטיות יש, ומה שאני נתקלתי עובד על WI FI שזה מתחבר בעצם לראוטר שלך.

אריאל

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול במדפסות, אך אני אגיד לך מה לא לקחת.

לקסמרק ודומתיה לא לקנות.

BROTHER סבירות.

ובאמת זה אולי ישמע דבילי, אבל המומלץ ביותר HP.

אמינות וטובות.

מדפסות אלחוטיות יש, ומה שאני נתקלתי עובד על WI FI שזה מתחבר בעצם לראוטר שלך.

אריאל

קודם כל תודה על התגובה.

בקיצור אם הבנתי אותך, אין לך המלצה ספציפית, אבל אתה מציע ללכת על שם רציני ולא איזה משהו לא מוכר כל כך, ללכת על משהו עם מוניטין ולדעת שאתה לוקח משהו אמין ורציני.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

בקיצור אם הבנתי אותך, אין לך המלצה ספציפית, אבל אתה מציע ללכת על שם רציני ולא איזה משהו לא מוכר כל כך, ללכת על משהו עם מוניטין ולדעת שאתה לוקח משהו אמין ורציני.

אין לי המלצה ספציפית, ואני בטוח שלמישהו יש, ובגלל זה אני אומר תחכה.

אבל אני מכיר כמה אנשים, עם לקסמרק וכל הלא מוכרים, שהתקלקלו מהר מאוד.

ובינתיים אני עם אותה HP כבר 6 שנים ולפני זה עוד HP שהוחלפה רק בגלל שלא היה סורק.

פורסם
  • מחבר

אין לי המלצה ספציפית, ואני בטוח שלמישהו יש, ובגלל זה אני אומר תחכה.

אבל אני מכיר כמה אנשים, עם לקסמרק וכל הלא מוכרים, שהתקלקלו מהר מאוד.

ובינתיים אני עם אותה HP כבר 6 שנים ולפני זה עוד HP שהוחלפה רק בגלל שלא היה סורק.

סבבה,

נשמע הגיוני מה שאתה אומר :)

עכשיו אשמח לשמוע משהו ספציפי יותר :)

אם למישהו יש הצעה של מדפסת כלשהיא,אשמח לשמוע :)

פורסם

אז כמו שכבר ציינו אל תיקח לקסמארק ואני אוסיף שגם אל תיקח brother

באופן כללי מדפסות של HP נחשבות להכי חיסכוניות באופן משמעותי על פני מתחרותיה

ישנה היום מדפסת בשוק של HP בשם 6500 דגם ה-Wireless שמאוד חסכונית(יחסית) והיא משולבת כוללת פקס, הדפסה דו צדדית ,WIFI ומדפיסה כ 1000 דפים לראש שחור אחד והיא יחסית לא גדולה ביחס למדפסות משולבות שכוללות פקס עצמאי(היום מדפסות משולבת לא כולל כך קטנות אז תצטרך להדגמש) ,היא עולה בערך 680 ש"ח שזה קצת חריגה מהתקציב אולי תוכל למצוא אותה באינטרנט ביותר זול

ראיתי גם שחוות דעת של אנשים ברשת די טובה על המדפסת .

אני מכיר דגמים נוספים של מדפסות זולות יותר ויקרות יותר הבאתי לך דגם שהו טוב ולא יקר מדי אבל אם בכול זאת תרצה לשמוע על דגמים נוספים תגיד לי.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שכבר ציינו אל תיקח לקסמארק ואני אוסיף שגם אל תיקח brother

באופן כללי מדפסות של HP נחשבות להכי חיסכוניות באופן משמעותי על פני מתחרותיה

ישנה היום מדפסת בשוק של HP בשם 6500 דגם ה-Wireless שמאוד חסכונית(יחסית) והיא משולבת כוללת פקס, הדפסה דו צדדית ,WIFI ומדפיסה כ 1000 דפים לראש שחור אחד והיא יחסית לא גדולה ביחס למדפסות משולבות שכוללות פקס עצמאי(היום מדפסות משולבת לא כולל כך קטנות אז תצטרך להדגמש) ,היא עולה בערך 680 ש"ח שזה קצת חריגה מהתקציב אולי תוכל למצוא אותה באינטרנט ביותר זול

ראיתי גם שחוות דעת של אנשים ברשת די טובה על המדפסת .

אני מכיר דגמים נוספים של מדפסות זולות יותר ויקרות יותר הבאתי לך דגם שהו טוב ולא יקר מדי אבל אם בכול זאת תרצה לשמוע על דגמים נוספים תגיד לי.

אשמח לשמוע עוד כמה אופציות :) זה לא יכול להזיק.

מבחינת מחיר 680 זה עדיין בגדר הבסדר.

אם תוכל לפרט קצת יותר על המדפסת הנ"ל ועל הדגמים האחרים שאתה מביא זה יהיה ממש טוב.

אהה ולא נראה לי שממש הדגשתי, אבל אני צריך שהמדפסת תהיה כמה שיותר קטנה, כמובן בלי להתפשר על הפונקציות, ובהנתן מכשיר משולב קטנה מאוד היא לא תהיה, אבל אני לא רוצה איזה מפלצת ענקית, אלא משהו סביר ולא כבד מדי.

עוד כמה שאלות, דבר ראשון איך ה WIRELESS עובד? דרך ה ROUTER ?

אם אני רוצה לשלוח משהו להדפסה דרך הנייד או דרך הPC הרגיל, זה אמור לעבוד בלי בעיה ?

סליחה על הבורות, אבל מה הפרוצדורה בהתקנת פקס? צריך קו מיוחד? צריך לחבר את המדפסת לקו הטלופן, האם גם זה יכול להעשות דרך האינטרנט איך שהוא ?

האם שווה לשקול מדפסת ליזר, בגלל שהיא הרבה יותר חסכונית(וכבר לא מאוד יקרה היום)

תודה על העזרה :)

פורסם

הערה: אין היום מדפסות מושלמות לא יודע אם גם היו כאלו דוגמא מישהו יכול לקנות מדפסת שנחשבת לטובה ושתעבוד אצלו לפחות שנה שנתיים כמעט בלי תקלות לעומת זאת מישהו אחר יכול לקנות אותה מדפסת שיכולה להתחיל לעשות לו בעיות כבר אחרי מספר ימים כל זה תלוי איך יצא המדפסת בקו היצור

אבל לא צריך לדאוג כי HP נותנים אחריות לשנה שזה כולל איסוף מהבית והחזרה עד הבית של המדפסת.

- ה 6500 דגם ה WIRELESS כמו שכבר ציינתי כוללת פקס ,צילום ,סורק וכמובן הדפסה ,יש בה הדפסה דו-צדדית ,קורא כרטיסי זכרון,עיצוב יפה לטעמי, מכילה 4 ראשי דיו כאשר הדיו השחור מדפיס עד כ 1000 דפים ושלושת הצבעוניים עד 800 דפים שזה יפה ,ראשי דיו לא יקרים במיוחד (ביחס לשאר)זהו פחות או יותר אההה.. קפה היא לא עושה.

-האלחוטי : אם יש לך מחשב נייד שכולל בתוכו WIFI אז לא צריך ראוטר אם תרצה להדפיס באופן אל חוטי למחשב נייח תצטרך ראוטר -זה עניין של התקנות דרייברים והגדרות נכונות לסינכרון המדספת עם המחשב בצורה אלחוטית (שגם אם תסתבך תוכל להעזר בתמיכה התכנית של HP)

ולאחר שמגדירים הכל כמו שצריך אין שום בעיה לשלוח להדפסה עי הנייח או הנייד בצורה אלחוטית.

-כמובן שבשביל לשלוח פקס המדפסת חייבת להיות מחוברת לקו הטלפון ורק בדרך זו אתה שולח פקס כמו כל פקסמליה רגילה.

-לייזר: משתלמת רק אם אתה מדפיס שחור לבן, ברגע שאתה לא מתפשר על הדפסה צבעונית אין לך קיום על מה להסתכל על לייזר ,כי מדפסות לייזר צבעוניות לא נחשבת לחסכונית וגם התחזוקה שלה הרבה יותר יקרה ,כי היא מכילה 4 טונרים(כמו ראשי דיו רק בטכנולגיה אחרת) שכל טונר עולה כ 250 שח יוצא 1000 שח לטונרים.

לעומת זאת אם אתה מחליט לוותר על הדפסה צבעונית אז כמובן שעדיף לייזר ולא רק בשל החסכון אלה בעיקר בגלל אמינות המדפסות .

-כמו שאמרתי ישנם עוד דגמים נוספים של מדפסות שאני מכיר אך אני חושב שאין טעם שאני אציין אותן כי הן לא בהכרח יהיו יותר טובות , הבאתי לך דגם שנחשב לטוב בתקציב שלך וגם שאר הדגמים רק יבלבלו אותך.

בכל אופן תעשה סקר שוק קטן באינטרנט על סוגי מדפסות, תעבור בין חנויות ואז תחליט על איזו מדפסת ללכת .

פורסם
  • מחבר

הערה: אין היום מדפסות מושלמות לא יודע אם גם היו כאלו דוגמא מישהו יכול לקנות מדפסת שנחשבת לטובה ושתעבוד אצלו לפחות שנה שנתיים כמעט בלי תקלות לעומת זאת מישהו אחר יכול לקנות אותה מדפסת שיכולה להתחיל לעשות לו בעיות כבר אחרי מספר ימים כל זה תלוי איך יצא המדפסת בקו היצור

אבל לא צריך לדאוג כי HP נותנים אחריות לשנה שזה כולל איסוף מהבית והחזרה עד הבית של המדפסת.

- ה 6500 דגם ה WIRELESS כמו שכבר ציינתי כוללת פקס ,צילום ,סורק וכמובן הדפסה ,יש בה הדפסה דו-צדדית ,קורא כרטיסי זכרון,עיצוב יפה לטעמי, מכילה 4 ראשי דיו כאשר הדיו השחור מדפיס עד כ 1000 דפים ושלושת הצבעוניים עד 800 דפים שזה יפה ,ראשי דיו לא יקרים במיוחד (ביחס לשאר)זהו פחות או יותר אההה.. קפה היא לא עושה.

-האלחוטי : אם יש לך מחשב נייד שכולל בתוכו WIFI אז לא צריך ראוטר אם תרצה להדפיס באופן אל חוטי למחשב נייח תצטרך ראוטר -זה עניין של התקנות דרייברים והגדרות נכונות לסינכרון המדספת עם המחשב בצורה אלחוטית (שגם אם תסתבך תוכל להעזר בתמיכה התכנית של HP)

ולאחר שמגדירים הכל כמו שצריך אין שום בעיה לשלוח להדפסה עי הנייח או הנייד בצורה אלחוטית.

-כמובן שבשביל לשלוח פקס המדפסת חייבת להיות מחוברת לקו הטלפון ורק בדרך זו אתה שולח פקס כמו כל פקסמליה רגילה.

-לייזר: משתלמת רק אם אתה מדפיס שחור לבן, ברגע שאתה לא מתפשר על הדפסה צבעונית אין לך קיום על מה להסתכל על לייזר ,כי מדפסות לייזר צבעוניות לא נחשבת לחסכונית וגם התחזוקה שלה הרבה יותר יקרה ,כי היא מכילה 4 טונרים(כמו ראשי דיו רק בטכנולגיה אחרת) שכל טונר עולה כ 250 שח יוצא 1000 שח לטונרים.

לעומת זאת אם אתה מחליט לוותר על הדפסה צבעונית אז כמובן שעדיף לייזר ולא רק בשל החסכון אלה בעיקר בגלל אמינות המדפסות .

-כמו שאמרתי ישנם עוד דגמים נוספים של מדפסות שאני מכיר אך אני חושב שאין טעם שאני אציין אותן כי הן לא בהכרח יהיו יותר טובות , הבאתי לך דגם שנחשב לטוב בתקציב שלך וגם שאר הדגמים רק יבלבלו אותך.

בכל אופן תעשה סקר שוק קטן באינטרנט על סוגי מדפסות, תעבור בין חנויות ואז תחליט על איזו מדפסת ללכת .

סבבה,

אני אעשה קצת בירורים ואחליט.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן,

אני לא צריך פקס במכונה :)

רק מדפסת + סורק/מכונת צילום.

עדיין אותם דרישות.

יעילה,חסכונית,קומפקטית יחסית, נוחה להפעלה וכו וכו...

פורסם

תיראה גם אני חיפשתי מדפסת בסביבות ה 400 אבא שלי קנה תמדפסת brother 250C מדפסת סוסה! היא כבר אצלי חודש ומדפיסה מצויין ומהר

ומי שפה אמר לך אל תיקנה brother הם סתם לא מבינים עאלק brother גרועים הם הרבה יותר טובים מ HP היה לי ניסיון רע איתם

היא כוללת פקס,סורק,שיכפול,גם יש אפשרות שאתה מחבר את המלצמה ישירות למדפסת והיא ישר מדפיסה,אתה מקבל גם במתנה איזה 5 תמונות קטנות קשיחות לתמונות לאלבום מתנה שאתה שם אותם איפו שאתה מכניס תדפים,התקנה קלה,דיו חלופי עולה 20-30 שקל

אבא שלי קנה תמדפסת מדמו במיבצע בימקום 500 ב 400 אבל אחשיו DMO פשטה תרגל אז קנה מאופיס דיפו גם להם יש אותה ב 400,עם יש לך תקציב יותר גבוהה כמו שאמרתה אתה יכול לקחת את brother 290c שזה דגם יותר מיתקדם ויותר נוח

ורק שתידע כל אלה שאמרו לך שב brother הצבעים פיתאום יורדים גם בלי הדפסה ושהיא זוללת דיו זה לא נכון רק במדפסות הישנות שלהם כל הסידרה של 400 היו דפוקות ואחשיו הדגמים החדשים שלהם חסכניות בדיו ומצויינות

קנה אותה אתה עוד תודה לי

אה עוד משהוא המדפסת מגיעה עם דיו מלא ולא חצי

פורסם

אני לא אמרתי ש ה BROTHER מדפסות לא טובות פשוט אי אפשר להשוות אותן ברמת חיסכון של הדיו ל HP

אם אני לא טועה ה 250(כנל ל 290) הראש דיו שלה מסוגל להדפיס גג עד 200 עמודים במקרה הטוב וב 250 אין מזין נייר לפקס אלה זה מתבצע בעזרת הסורק עמוד עמוד בנפרד,ה 290 כן יש לה מזין נייר לפקס שזה פותר את הבעיה אך בשתיהם אין WIRELESS מובנה אם כבר ללכת על BROTHER הייתי הולך על ה- 490 שיש לה את כל התכונות פלוס תצוגה גדולה וגם הראשי דיו שלה מסוגלים להדפיס עד כ 450 עמודים אם אני לא טועה.

פורסם

אני לא אמרתי ש ה BROTHER מדפסות לא טובות פשוט אי אפשר להשוות אותן ברמת חיסכון של הדיו ל HP

אם אני לא טועה ה 250(כנל ל 290) הראש דיו שלה מסוגל להדפיס גג עד 200 עמודים במקרה הטוב וב 250 אין מזין נייר לפקס אלה זה מתבצע בעזרת הסורק עמוד עמוד בנפרד,ה 290 כן יש לה מזין נייר לפקס שזה פותר את הבעיה אך בשתיהם אין WIRELESS מובנה אם כבר ללכת על BROTHER הייתי הולך על ה- 490 שיש לה את כל התכונות פלוס תצוגה גדולה וגם הראשי דיו שלה מסוגלים להדפיס עד כ 450 עמודים אם אני לא טועה.

אהה אתה מתכוון שכל 200 עמודים בערך יגמר לי הדיו? עם כן סבבה לגמרי למה אני לא מדפיס הרבה

פורסם

כן ,תאורתית כל 200 עמודים יגמר לך הדיו אך מעשית עפ"י תלונות של אנשים אחרים הדיו נגמר הרבה יותר מוקדם.

פורסם

בסדר, אבל אפשר להשיג ראשי דיו חלופיים של HP בגרושים, בעוד שלפי הבדיקה שלי, למדפסות החדשות של HP לא ניתן להשיג דיו חלופי בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים