עבור לתוכן

איך לעשות Capture נכון לקלטת Mini dv למטרת עריכה ב-Premiere\AE ?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony .

יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .)

הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב.

בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD .

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר ..

תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !

פורסם

אני יסביר לך 2 עמודים בכמה משפטים-

לגבי דגימה למחשב- אתה יכול לדגום דרך הפרמייר, אם אני זוכר נכון זה F5. (תחפש CAPTURE)

הקבצים יהיו לך קבצי DV AVI - אותם אתה מכניס לפרמייר ועורך.

כשאתה מסיים אתה בוחר ב EXPORT שזה קונטרול+M.

שם אתה בוחר את הקידוד שאתה רוצה- לשם צריבה לDVD אתה בוחר MPEG2. איכות מירבית- אל תעבור את ה 8000 ביטרייט,מיותר (ב 8000 אתה יכול לדחוס שעה וקצת לדיסק, אז בטח 10 דקות יכנסו).

צריבה- נראה לי שגם נרו יכולה לצרוב DVD VIDEO מקבצי MPEG2, או שתצרוב רגיל ותגיש- איך שנוח לך.

לגבי מקודדים- כשאתה מתקין את הפרמייר אוטומטית ישנה התקנה של מקודדים בפנים, תחפש תראה...

כמובן לבחור פרוייקט של PAL, יחס של 4X3 (אלא אם כן המצלמה שלך יקרה ומצלמת 16X9), זהו בגדול.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

ענית לי על כל שאלותי בתשובה פשוטה וברורה .. אני בטוח שעוד אנשים יוכלו להיעזר בפוסט הזה בעתיד .

אז תודה וסופ"ש נעים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים