פורסם 2010 בינואר 2415 שנים פאקינג דמט,מתי יתחילו להשקיע יותר בנשקים !?יש למישהו סיקור מורחב בעברית על המשחק עם תמונות של נשקים עדכניים ?תודהסימון כל הכבוד על היוזמה !רק מקווה שלא תפקירו ותברחו לBF..
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים לא חיפשתי עם יש בעברית אבל שהמשחק יצא יהיה בטוח. http://www.youtube.com/watch?v=QYp4Gt8kdxQ&feature=player_embedded כנס ל-youtube שם תוכל לראות נשקים משודרגים מהביטא בקונסולה. כמו http://www.youtube.com/watch?v=J7D9cp302yY&feature=related
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים סימון כל הכבוד על היוזמה !רק מקווה שלא תפקירו ותברחו לBF..ברור שבורחים לBC2 , כבר עכשיו מתחיל לאט לאט להימאס MW2 , אין מפות חדשות , החידושים היחידים במשחק הם רק אלה שמצליחים לנצל עוד באג במשחק או לפרוץ אותו...
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים אל דאגה חברים. DICE הבטיחו שהם יעשו RESKIN לכל הנשקים במשחק , זה אמור להיות כבר בבטא של המחשב.
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים ברור שבורחים לBC2 , כבר עכשיו מתחיל לאט לאט להימאס MW2 , אין מפות חדשות , החידושים היחידים במשחק הם רק אלה שמצליחים לנצל עוד באג במשחק או לפרוץ אותו... המשחק היחידי שהייתי בו הכי הרבה זמן זה BF. באטלפילד 2 שיחקתי קרוב ל-3 שנים! אין כמו צבא נגד צבא וסקוואדים... אחחחחח אני רואה את זה כבר, סיימון פותח סקוואד ועוד 5 מצטרפים כמו ב-MW2.
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מחבר חברים שעד כה נכנסו לרשימת הקניה הקבוצתית:1. SimonSix!_Nike_! .2 -Shadow- .3Timor .4 ALÞHÃ .5 Lost Spirit .6 Tzafrir .7Alex-k .8dj-ElectriC .9full_clip .10full_clip .11RAPIDFIRE .12DagdeGun .13nucleo .14m1ke .15~BaRaK~ .16°FullGaz° .17™Igrosh .18
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים ברור שבורחים לBC2 , כבר עכשיו מתחיל לאט לאט להימאס MW2 , אין מפות חדשות , החידושים היחידים במשחק הם רק אלה שמצליחים לנצל עוד באג במשחק או לפרוץ אותו...שיט אין תבור..בכל משחק יש באגים.ולפי ה BF האחרון,כל המשחק היה באג שלם ! עד שהשגתי סידיקיי מקורי התבעסתי בגלל הבאג של הירי.. ממש תקלה חמורה!בפאקמן נהנתי יותר.לפי הגמפלאיי המשחק עושה רושם טוב.הבעיה היא זה שרתים ישראלים. אני יודע שאני חופר פה,אבל לפני שאני קונה את המשחק אני רוצה להיות שלם ב 100%.לא כמו ב MW2.אני רואה ששחררו כבר בטא,יש אפשרות להוריד ?
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים בכל משחק יש באגים.ולפי ה BF האחרון,כל המשחק היה באג שלם ! עד שהשגתי סידיקיי מקורי התבעסתי בגלל הבאג של הירי.. ממש תקלה חמורה!בפאקמן נהנתי יותר.נראה לי עדיף שתישאר בפאקמן!
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים אני כרגע בודק כמה דברים לגבי המשחק בנתיים תוסיף אותי לקניה הקבוצתית אבל אני צריך לדבר איתך על כמה דברים
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים אממ ג'וני... אל תעלב אבל אני חושב שהמחשב שלך קצת בקושי עונה על דרישות המינימום....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.