עבור לתוכן

האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ?

Featured Replies

פורסם

נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC .

השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ?

או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?

פורסם
  • מחבר
:jump: ???
פורסם

בטוח לרכוש מחשב חדש בTMS :)

הייתי בסניף החדש שלהם בנתניה לפני כמה שבועות.

הם מתפקדים מעולה, ולא מפסיקים להגיע מוצרים חדשים.

פורסם

אני לא הייתי קונה משם , חכה לראות יציבות אל תהיה הפראייר שישאר עם מחשב בלי אחריות - שיחפשו שפן ניסיונות אחר .

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי קונה משם , חכה לראות יציבות אל תהיה הפראייר שישאר עם מחשב בלי אחריות - שיחפשו שפן ניסיונות אחר .

תראה, בחיפוש מהיר שעשיתי ברשת קיבלתי רושם מסויים ,כדלהלן:

*עד החתונה הכושלת עם FOXPC ,הם היו אחלה וזכו לתישבוחות רבות.

*המצב הדרדר כאשר החלה השותפות עם FOXPC

*מרגע הפרידה TMS שוב זוכים לפידבקים חיוביים.

אם אני טועה, אזי אודה לך ולאחרים אם תתקנו אותי......

פורסם

אז תקנה משם מה אתה רוצה ? אתה רוצה להיות הפראייר התורן ? תהיה בריא , להגיד שבגלל FOXPC הכול התחיל זה קישקוש ולשון הרע , לא אני ולא אתה נדע אף פעם את האמת ו TMS לא יכולה להתחייב שעוד חודש או חצי שנה היא לא תפשוט רגל לגמרי רק בנאדם בלי היגיון בראש יקנה מחשב ממקום שעד לפני חודש היה לפני פשיטת רגל או משהו באיזור , חסרים חנויות ? יש ב ZAP כמעט 700 חנויות : אייבורי , KSP הכי זולים בארץ .

פורסם

חחחחח, אייבורי וKSP, גדול.

פורסם

בתכלס שצריך לממש אחריות כולם על הפנים , הייתי ב SKYPC בראשון ראיתי מישהו ממרר בבכי במעבדה ולא מתייחסים אליו אז עדיף ללכת על הכי זול ואם יש בעיה בחומרה צריך להתפלל ולקוות שיהיה בסדר שהמוכרים של KSP ואייבורי ו SKYPC ו TMS ו ... ו... יקומו ברגל ימין עם חיוך על הפנים , שקונים חלק כולם מחייכים את זה כבר הבנתי מזמן שבאים לממש אחריות " אתה מפריע , עסוקים , תבוא עוד שנתיים " ... וזה כולם ואין הבדל בין חלק שמגיע מאייבורי לחלק שמגיע מזיג זג מחשבים אותו חלק פשוט שטיפת מוח שונה .

פורסם

למה אתם טורחים להתייחס ל"טל קורקוס" הזה?

רוב התגובות שלו ראויות להיקרא מפגרות במקרה הטוב.

אפילו לתגובות של דרור חזן אפשר להתייחס ביותר רצינות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים