פורסם 2010 בינואר 2315 שנים ב-5 מילים:Grand Slam Tennisהמשחק הזה פשוט אדיר - יש לנו אותו במשרד (אני קונה גם הביתה קרוב) ואנחנו משחקים 3 פעמים ביום... פשוט ממכרקח אבל בחשבון שכדי לנצל את המשחק עד תום אתה צריך WII MOTION PLUS שזה רכיב שמתחבר לשלט
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים Grand Slam Tennis לא נחשב גדול מאריו גלקסי NSMB WII SSBBזלדה TPמטרואיד פריים האוסף (אם תמצא נינטנדו החליטו להפסיק ליצר אותו ) טסנקו נגד קאפקום NMH2
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים בדיוק מה שקרירין אמר.(ומעבר לרשימה הזו - אני לא מצליח לחשוב על עוד משחק ששווה משחק שלא עבר מקונסולה אחרת)ליביו
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים ליביו יש גם Little King's Story Punch-Out!!ועוד חוץ מזה ספריה מצוינת בVC וגרסאות מאוד טובות לאוקמי וRE4 השנה יצאו גלקסי 2 \מטרואיד M\מונסטר אונטר 3 \החטא ועונשו 2 \ראד סטיל 2 \וכניראה זלדה חדש דנדש שבפיתוח מאז שסימו אם זלדה TP
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים Little Kings story - נורא לדעתיPUNCH OUT - מעבר לערך הנוסטלגי - גם נורא (תחשוב שהיית משלם עליו 250 ש"ח)אוקמי וRE4 - נכללים במה שאמרתי על קונסולות אחרות.והבחור ביקש משחקים שיצאו.ליביו
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים להגיד שLKS נורא זה חילול הקודש זה היה המשחק הטוב ביותר שיצא לי לשחק ב2009 אני יכול להבין דעות שונות לגבי RE יריות מסילה או Muramasa: The Demon Blade אבל פאקין LKS ? המשחק הזה יותר טוב מפיקמין 2 שבעצמו משחק מצוין בעניין קונסולות אחרות עד הנאטל או התוסף של סוני יש משחקים שלטעמי הרבה יותר טובים בWII טיגר אודס האחרון לדוגמה וטראומה סנטר ומשחקים כאלו שרק שיגיע התוסף יהיה אפשר לעשות אותם בצורה טובה ל360\PS3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.