עבור לתוכן

מחפש נייד בסביבות ה-4.5K לקניה בארץ

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש נייד לצרכים הבאים:

אינטרנט, אופיס, סרטים.

כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse.

חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין.

אשמח לתגובות.

תודה רבה.

פורסם

אלה לא דרישות מיוחדות, כך שכל מחשב שאני אחשוב עליו בסופו של דבר יתאים.

האם משנים לך דברים כמו:

גודל מסך ומשקל כנגזרת שלו

מסך מבריק או מאט

חיבורים מסוימים (HDMI, בלוטות, ESATA)

אחריות ארוכה

זה יעזור למקד את ההיצע שהוא רב למדי.

פורסם
  • מחבר

בגלל שעוד לא התנסיתי עם מחשב נייד קשה לי להחליט מה אני מעדיף משקל או גודל מסך...

אני מניח שעדיף שיהיה מסך סביר (בערך 15 או 17) ואם אפשר משקל כמה שיותר קטן לגודל כזה של המסך.

חשוב שיהיה בלוטות', HDMI ויציאה ל DVI שאוכל לחבר אותו למסך גדול בבית.

אחריות אני מעדיף ארוכה (3 שנים לפחות)

ומה ההבדל בין מסך מט או מבריק?

תודה :)

פורסם

ההבדל בין מאט למבריק הוא כמו ההבדל בין תמונות מאט למבריקות (אם יצא לך לפתח תמונות סטילס). מבריק נותן צבעים יותר חיים ובוהקים, אך המשטח מחזיר אור ברמה גבוהה, כך שיש השתקפויות שיכולות להפריע במצבים מסוימים.

DVI לא תמצא במחשבים ניידים היום, אבל HDMI יש בשפע וזה אותו דבר.

אם לא מפריע לך מסך מבריק, תתבונן במחשבים DELL Studio שבאים עם מפרטים טובים ואחריות ל3 שנים.

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1555.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האם יש עוד תכונות שלא צוינו כאן שכדאי שיהיו במחשב נייד? (חיבורים מסוימים, מאפיינים מסוימים)?

ועוד שאלה, מה ההבדל בין מחשבים שעולים 4K ל-5-6K? הרי מבחינת כרטיס מסך שני הסוגים לא ישתוו למחשבי PC, האם יש הבדלים בכלל?

פורסם

כשאתה מוציא יותר כסף, אתה יכול לקבל מפרט יותר טוב (וזה נכון שעדיין לא ישתווה למחשב שולחני ברמה טובה, במיוחד כרטיס המסך), או מחשב שבנוי יותר טוב, מכיל יותר פיצ'רים, עמיד יותר, קל יותר. לא בהכרח הכל ביחד (יש גם שילובים בלתי-אפשריים).

במקרה שלך אני לא רואה הצדקה להוציא סכומים גבוהים על מפרט. המחשבים שקישרתי אליהם יהיו די ויותר.

אם אתה רוצה להשקיע במחשב עסקי שבוא תקבל איכות בנייה עדיפה, תכונות של מחשב עסקי (עכבר טראקפוינט בנוסף לטאצ'פאד, מסך מאט, תמיכה בתחנת עגינה, חיישן זעזועים להגנה על הכונן הקשיח), אולי יש לכך טעם. תבדוק למשל מה דעתך על הDELL Latitude:

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Latitude+E6500.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים