עבור לתוכן

כרטיס ראשי HD5770 ולעשות בכרטיס 8800GTX מת חלקית לשימ&#149

Featured Replies

פורסם

שלום רב

לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו.

נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן)

ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית.

האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX?

דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו.

אשמח למענה בשני הנושאים.

תודה רבה!

פורסם

אתה בטח מתכוון ל8800GTX... החיה השואבת חשמל הזאת כן.. יש לה ביצועים נאים.

כל עוד הכרטיס לא תקין יש סיכוי רב לארטיפקטים בתצוגה, אבל מצד שני סיכוי לא פחות גדול גם שהכל יעבוד בסדר גמור.

העניין שאני מודאג ממנו במקרה שלך הוא לא דווקא יהיה PHYSX או לא... אלא יותר אם הספק שלך יוכל בכלל לעמוד בדבר שכזה... שניי כרטיסים שכאלה בייחד יכולים להביא ספק ממוצע לברכיים, ואני מאמין שאתה לא רוצה שזה יקרה.

בקשר לכרטיס של AGIEA, הכרטיס הזה יעשה עבודה פחות טובה מאשר אפילו כרטיס 9600GT שיהיה מוקדש לצורך העניין.

בכל אופן דרייברים לכרטיס הזה יש לך

http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.1112.html

תמיכה בכרטיס של AGEIA כלולה פה.

למרות שהכרטיס הזה יצבע עבודה פחות טובה בPHYSX, הוא עדיין ישאב הרבה פחות חשמל וסיכון לא ישקף לספק הכח שלך.

אני לא אוהב לשחק על מצפון אבל 920 שקלים זה מחיר גבוה לכרטיס HD5770.

פורסם
  • מחבר

היי

לגבי המחיר אין מה לעשות כבר קניתי אבל לפחות זה של אסוס עם אחריות OC האמת שיש פונקציה שהוא אפילו עושה לעצמו OC בזמן משחק לפי צורכי המשחק משהו נחמד דווקא.

הצלחתי לגרום לכרטיס פיסקס לעבוד :) כך שאני חושב ש 8800 ישאר בתקן קישות לחדר :/

הכרטיס החדש שלי יותר חזק מ 8800 נכון?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה חח

וואלה עם 8800 אף פעם לא היה חסר לי בצועים כל משחק הכי חדש שחקתי במקסימום על מסך ה 24 שלי ונהנתי!

למשל פה בטמן הכל במקס קצת לאט בקטעי מעבר שונים.... לא בטוח למה...

יש רעיונות? וזה גם אחרי שהוספתי את הכרטיס פיזיקה שאמור להוסיף כל עיבוד

תודה

פורסם

באטמן גם עם הגדרות PHYSX בינוניות לא יעבוד במלוא המהירות. כמו שציינתי הAGEIA הוא לא כרטיס כל כך חזק. בהמלצה לPHYSX ברמה בינונית הם מבקשים שימוש בכרטיס GTX260 (שווה ערך לכרטיס שלך) וברמה הגבוהה GTX260 בשילוב עם 9800GTX+ שלם מוקדש לפיזיקס :screwy:

אתה יכול לשחק ללא PHYSX (ההבדל לא תהומי) או עם PHYSX מינימאלי.

אני לא רואה טעם כל כך לשלוח אותך לקנות כרטיס מוקדש לPHYSX כמו 9600GT פשוט כי הכותרים הפופולאריים שמכילים את הפיצ'ר הזה דלים, בניהם באמת באטמן, Mirrors edge וחבילת בונוס למשחק UT3.

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך משהו מוזר למשל בשלב הראשון עכשיו יש מצבים בהם אני מסתובב במקום וזה מקרטע כזה וסיבוב שני באותו מקום כבר זז חלק וזה קורה במקומות שונים רנדומלית....כאילו חסר משהו באופטמיזציה או הגדרות...יש הצעות?

פורסם

תנסה לבטל physx ותראה אם זה עדיין קורה. אם לא, כנראה ה-ageia מתקשה בהגדרת physx שקבעת

(האמת שגם רינדור תוספת התוכן נופל על ה-5770, אבל זה לא צריך להיות משמעותי)

DJ, הדרישות באמת גבוהות, אבל הן מתייחסות לחווית משחק מומלצת. ageia כבר מיושן אבל אפילו ה-8800GT שלי לבדו מתמודד בכבוד

עם רוב משחקי ה-physx. למשל dark void מציג דרישות מטורפות ואני ב-high על fps שנע בין 27 ל-75 (75hz),

כאשר 27fps זה רק כשיוצא עשן מה-jetpack :) אבל לפחות קיימת האופציה לנעול את ה-FPS על 30, כדי שלא נרגיש את הקפיצות ב-fps :(

ב- medium - אין עשן - מעל 60fps רוב הזמן.

פורסם
  • מחבר

שהייתי ב KSP בחדרה המוכר אמר לי ש GEFORCE 275 פחות טוב מ HD 5770 לכן בחרתי ב 5770 ומה שמאוד אהבתי זה של asus עם

voltage tweak מהונדס ואחריות שלוש שנים על overclock כל עוד זה מתבצע עם תוכנת ה oc שלהם :)

עשיתי בחירה נכונה?

פורסם

HD5770 הוא ברמה של GTX 260 ו - HD4870.

GTX 275 חזק ממנו אבל גם יקר ממנו ולא משתלם (למרות שיכלת לקנות גם HD5770 ב - 800 במקום 900 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

HD5770 הוא ברמה של GTX 260 ו - HD4870.

GTX 275 חזק ממנו אבל גם יקר ממנו ולא משתלם (למרות שיכלת לקנות גם HD5770 ב - 800 במקום 900 ש"ח).

שמע 100 שקל נכון שאני לא מליונר או משהו אבל 100 שקל ואני יודע שזה ASUS ועם אחריות מורחבת

אז בשביל להיות שקט זה סבבה :)

הבנתי שהכרטיס שלי של ASUS אפשר להעלות קצת VOLTAGE ואז להגיע איתו לעוצמה של 275 בלי שום בעיה ובלי התחממות יתר (והכי חשוב בלי לוותר על האחריות)

נכון?

פורסם

פחות או יותר כן.

אבל אפשר לעשות OC לכל HD5770.

פורסם
  • מחבר

פחות או יותר כן.

אבל אפשר לעשות OC לכל HD5770.

OC לכל 5770 כן אבל לא כל אחד עם אחריות ל OC :)

פורסם

גם לEVGA יש אחריות לOC זה לא משנה בכלל הOC לכ.מ לא הורס .. העלת מתחים יש סיכוי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים