פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מה הכוונה בעיה של party ?ניסיתי להזמין אותך ולא כל כך הבנתי איך וראיתי ששלכתה לי הזמנות ולא הבנתי איך עושים משהו פראטי ?
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים (אם זה לא היה עצוב - זה השלב שהייתי צוחק, מניסיון של לנסות לשחק גם עם הDS וגם עם הWII עם חברים ספציפים - זה פשוט סיוט, במיוחד אם יש לך קונסולה אחרת כדי להבין שלגמרי אפשר לעשות את זה אחרת)
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים ליביו לאקטיוויזיון הייתה אפשרות לעשות תמיכה במקרופון אבל היא לא עשתה את זה המספרי חבר שמשחקים נגד חברים והחוסר במקרופון פוגעים בחוויה אבל השליטה כל כך מגניבה שהמשחק בכל זאת מאוד כיף באונלין חוץ מזה בקרבות רגילים אין צורך במספרי חבר וגם ככה מכניסים אותם רק פעם אחת כל פעם
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים קרירין - את המיקרופון לא ציינתי, אתה העלית.הנקודה שלי היא הסיבוך עם המספרי חברים כדי לשחק עם חברים שלך אונליין.כל הנקודה והכיף הוא לשחק עם חברים ולצעוק עליהם בצ'אט, לא סתם משחק רנדומאלי.ליביו
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים muam שבת אם אח שלי יאפשר את זה (חוזר מהצבא והWII בחדר שלו ) אני ירצה לשחק חוץ מזה אני עובד כל השבוע וגם רוצה להתאמן קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.