עבור לתוכן

מה ההבדלים בין חלונות,לינוקס וMacOs

Featured Replies

פורסם

שלום

לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם.

תודה מראש לעוזרים בהסבר

פורסם

לא כל כך מובן מה אתה מעוניין לדעת....

אם אתה לא רוצה שבתגובות ישלחו אותך לGoogle/Wikipedia תרשום בצורה יותר ממוקדת את השאלות שלך.

פורסם
  • מחבר

בגוגל וויקיפדיה כבר עברתי על הנושא ובעוד אתרים.בכל מה שמצאתי עליהם עד עכשיו יותר מדברים על כמה מק' וחלונות דומות אחת לשנייה ואני פשוט לא מוצא תשובה לשאלה מה בעצם הבדלים ביניהם,מה שונה,חוץ מהיצרן כי ממה כתוב נוצרת תחושה שמדובר ממערכות מאוד זהות מלבד היצרן(אני מדבר על מק' וחלונות).

אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לשוני ביניהם.

תודה

פורסם

מה זאת אומרת מה שונה?

קודם כל MacOS מגרסא 10 בכלל מבוססת על וויריאציה של BSD שנקראת Darwin עם אצפלנטציות של NeXT וWindows מבוססת על סדרת NT החל מגרסא 5 לשוק הביתי.

כמו כתבתי, אם לא תמקד אתהשאלות שלך אף אחד לא יתחיל לכתוב לך את המיליון דברים שאפשר למצוא בכל כתבה/מאמר טכני.

פורסם

בכל מה שמצאתי עליהם עד עכשיו יותר מדברים על כמה מק' וחלונות דומות אחת לשנייה ואני פשוט לא מוצא תשובה לשאלה מה בעצם הבדלים ביניהם,מה שונה,חוץ מהיצרן כי ממה כתוב נוצרת תחושה שמדובר ממערכות מאוד זהות מלבד היצרן(אני מדבר על מק' וחלונות).

אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לשוני ביניהם.

Windows וMac OS X שונות לחלוטין, זה ששניהן מערכות הפעלה "קוד סגור" לא הופך אותן לדומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים